Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Knikarmscherm 700LX nu ook beschikbaar zonder ledverlichting
Het knikarmscherm 700LX bij een moderne villa in Waregem.

Knikarmscherm 700LX nu ook beschikbaar zonder ledverlichting

In 2021 heeft Wilms het gloednieuwe knikarmscherm 700LX gelanceerd. Het is een strak en minimalistisch vormgegeven zonnescherm. Typerend voor dit scherm is de strakke, rechthoekige kast die volgens Wilms zowel aansluit bij moderne als klassieke gevels.

De 700XL is standaard uitgerust met een dubbele ledverlichting. “We hebben bewust de keuze gemaakt om ons nieuwe knikarmscherm high end in de markt te zetten”, legt marketingmanager Andres Lesire uit. “We hebben bij dit scherm zowel een ledstrip voor indirect licht ín de kast geplaatst als een strip ónderaan de kast voor direct licht. Beide strips zijn dimbaar met de meegeleverde Somfy afstandsbediening. Zo kan de eindklant kiezen tussen gezellige schemering bij een drankje of helder licht tijdens het eten of lezen.”

Het zonnescherm 700X is strak en minimalistisch vormgegeven.

Bij de start van het nieuwe seizoen lanceert Wilms nu een variant zonder de ingebouwde ledverlichting. “We kregen van diverse van onze dealers de feedback dat de ledverlichting niet voor elke klant een must was”, licht Lesire deze keuze toe. “Bovendien hadden de strips en de bediening natuurlijk ook een impact op de kostprijs. Om een oplossing te zoeken, hebben we meteen ons in-house R&D-team aan het werk gezet. Het resultaat is het zonnescherm 700X, identiek aan de 700LX, maar zonder de ledverlichting. Alle andere troeven zijn behouden. Dan hebben we het onder andere over de rechte kast, de afmetingen tot 3,5 m uitval, de RAL kleur naar keuze of de keuze van doeken uit de Wilms Sun Collection.”

De 700X/XL combineert ook met een traditionele bouwstijl.

“Mogelijk dat deze daadkracht bij zonweringspecialisten interesse opwekt om zelf dealer te worden van Wilms zonneschermen, zonwering of rolluiken”, besluit Lesire. “Zij kunnen graag een kijkje nemen op wilms.be/nl/professional om de troeven van Wilms te ontdekken.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details