Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Klantendag 2020 | Megaparty bij Sunmaster: Alles voor de klant

Klantendag 2020 | Megaparty bij Sunmaster: Alles voor de klant

Hoe krijg je een zonweringspecialist blij? Met een goed feest natuurlijk! Sunmaster verstaat de kunst van de gastvrijheid als geen ander en zo stond op 30 januari de gloednieuwe bedrijfshal van de zonweringproducent vol met enthousiaste klanten en relaties. Geheel in het thema ‘Food Festival’ onthaalde directeur-eigenaar Chris Kollen zijn klanten op een avond die in het teken stond van lekker eten, drinken, gezelligheid en muziek.

Voor de gelegenheid was de nieuwe bedrijfshal – die normaliter dient als opslag van profielen – omgetoverd tot een sfeervol toneel. “Nu kan dit nog”, aldus Chris Kollen. “Als straks alles ‘up and running’ is, wordt het zoeken waar we het volgend jaar zoveel mensen kunnen laten feestvieren.” Het is immers algemeen bekend dat het bij Sunmaster een goede traditie is om in de eerste maand van het nieuwe jaar een mooi feestje te geven.

Spreker en illusionist Jochem Nooyen liet zien hoe we onbewust beïnvloed kunnen worden.

 

Waardering uitspreken naar de klant

Uiteraard werd het nuttige met het aangename verenigd. Naast goede muziek die door coverband Female Fusion ten gehore werd gebracht, konden de tweehonderd aanwezigen genieten van een presentatie van spreker en illusionist Jochem Nooyen, die op beeldende wijze liet zien hoe we onbewust beïnvloed kunnen worden. Somfy gaf acte de présence met een goed verzorgde presentatie door Marco de Gier, die op ludieke wijze de toeschouwers binnenleidde in de wereld van digitalisering. Met een mooie verwijzing naar de science fiction van weleer liet hij zien dat uitvindingen die we in de jaren zeventig en tachtig in Star Trek bewonderden vandaag de dag voor iedereen bereikbaar zijn geworden.

Marco de Gier van Somfy kroop voor de gelegenheid in de huid van Captain Kirk en nam het publiek even mee aan boord van Star Trek ruimteschip Enterprise.

 

De artiest van de avond was expres niet aangekondigd. Het was dan ook een grote verrassing voor iedereen dat Wolter Kroes voor de gelegenheid naar Nijkerk was gehaald, om samen met alle gasten ‘uit het dak’ te gaan. Dat Sunmaster zijn klanten op deze manier waardeert, is lovenswaardig. De reacties van de klanten waren louter positief. “We voelen ons enorm verwend en gewaardeerd”, aldus een van de aanwezigen. “Elk jaar weer pakt Sunmaster uit om ons te laten zien dat we belangrijk zijn. Waar vind je dat nog?”

De gastdames en -heren van Sunmaster lieten zich van hun beste kant zien.

 

De grond van de buurman is maar één keer te koop

De grond van de buurman is maar één keer te koop, maar voor Chris Kollen en Sunmaster ging die vlieger twee keer op. Eerst kon hij het oude Sunmaster pand, belendend aan het pand aan de Patroonstraat, kopen. Dat inmiddels gedateerde pand werd getransformeerd tot een hypermoderne ruimte, waar als snel weer productie kan worden gedraaid. Daar is het niet bij gebleven, want toen ook het pand van de buren vrijkwam, heeft Kollen die kans met beide handen gegrepen en ook dat pand gekocht. “De groei die we doormaken, kan dankzij de aankoop van dat laatste pand in goede banen worden geleid”, aldus Kollen. “Met die laatste aankoop erbij hebben we nu een niet alleen indrukwekkend, maar ook een doelmatig bedrijfscomplex en kunnen we als dat nodig is met onze productie nu nog sneller doorschakelen naar nog hogere versnellingen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details