Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
KE is aanwezig op Polyclose 2022

KE is aanwezig op Polyclose 2022

De internationale beurs Polyclose die zich richt op innovatieve technologieën in de raam-, deur-, zonwering-, gevel- en entreesector keert van 31 augustus tot 2 september 2022 terug naar Gent.

Sinds de eerste editie in 1991 is Polyclose de aangewezen plek om kennis te nemen van de laatste trends en de meest fascinerende innovaties van de grootste en belangrijkste spelers in de markt.

KE zal zich, in samenwerking met Boflex NV/SA, op Polyclose presenteren en bezoekers aan deze belangrijke beurs een compleet assortiment aan oplossingen aanbieden, waarbij een sterke nadruk zal liggen op design en innovatie.

Prominent aanwezig op de stand van KE op Polyclose:

Kedry Skylife – De bioklimatische terrasoverkapping met een dak uit schuif- en kantelbare lamellen, dat een hoogwaardig design combineert met een hoge windweerstand en beschermt tegen regen dankzij een geïntegreerde hemelwaterafvoer.

ISOLA 3 – Dit is de terrasoverkapping uit het Gennius-gamma met een modulair design en een lichtheid van lijnen en profielen, waardoor zij perfect past in elke architecturale omgeving.

Qubica – Een slank en modern knikarmscherm dat in de varianten Plumb (met staande cassette) en Flat (liggende cassette) leverbaar is. Dit scherm is een ontwerp van Robby Cantarutti en onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en mogelijkheid tot personalisatie. Het is verkrijgbaar in een brede waaier van twee-kleuren-combinaties.

KE profileert zich – ook op Polyclose – als een standaard voor kwaliteit in de markt dankzij een mix van vakmanschap en expertise. De Made in Italy-technologie en innovatie maken KE tot een vooraanstaande exposant op de beurs.

KE op Polyclose
Flanders Expo Gent – België
31 August tot en met 02 September
Hall 4 – Stand: 4132

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details