Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Italiaanse lifestyle, technologische innovatie, volledigheid van het assortiment: dit zijn de pijlers van de Gibus Group bij R+T

Italiaanse lifestyle, technologische innovatie, volledigheid van het assortiment: dit zijn de pijlers van de Gibus Group bij R+T

Gibus, een van de Europese topspelers in de high-end outdoor-designsector, zal zich in Stuttgart voor het eerst presenteren als een Group en de merken Gibus en LEINER samenbrengen in één expositieruimte.

Gibus is de afgelopen jaren in recordtempo een hoofdrolspeler in de sector geworden en heeft een snel internationaliseringsproces doorgemaakt dat ze naar een plek in de voorhoede van Europese players in de outdoor-ontwerpsector heeft geleid. De Gibus Group zal in 2024 deelnemen aan R+T, ’s werelds meest toonaangevende evenement op het gebied van rolluiken, deuren, poorten en zonweringsystemen.

Het evenement, dat van 19 tot 23 februari 2024 zal plaatsvindeninhet beurscentrum van Stuttgart, wordt een gedenkwaardige gebeurtenis voor het bedrijf: voor het eerst zal Gibus als Group aanwezig zijn op een evenement waar de merken Gibus en LEINER op één stand worden samengebracht.

“Meer dan een jaar na de overname van LEINER, die plaatsvond in oktober 2022, krijgen we eindelijk de kans bij R+T, om onze identiteit als Group concreet te communiceren – bevestigt de CEO van Gibus, Alessio Bellin”.  Onze expositieruimte zal ons in staat stellen om de waarden te delen en de assortimenten van de twee bedrijven samen te brengen, waardoor we, vooral wat betreft de volledigheid van het aanbod, het nieuwe potentieel van de Group kunnen laten zien.

De stand – vervolgt Alessio Bellin – zal twee gebieden belichten, het ene gewijd aan Gibus en het andere aan LEINER, maar zal een vloeiend geheel zijn en stelt de bezoekers op die manier in staat om de oplossingen van de twee merken te ontdekken. Er zal ook een gemeenschappelijk hart zijn, dat zich richt op het verwelkomen van klanten, als embleem van de sterke en volledige synergie tussen het Italiaanse en Duitse bedrijf.”

Verspreid over een groot oppervlak van 600 vierkante meter zal de expositie, in de ruimte gewijd aan Gibus, een bijzondere focus op Bioklimatische pergola’s leggen, een gebied waarin het bedrijf opvalt dankzij het aanbod van een assortiment dat ongetwijfeld tot het meest uitgebreide op de internationale markt  behoort. Tegelijkertijd zal er geen gebrek zijn aan Click Zip verticale zonweringen en de meer traditionele zonweringsproducten, zoals de bekroonde Gibus-knikarmschermen, van de nieuwste Spazio tot Nodo en TXT. In de ruimte die voor LEINER is gereserveerd, kunnen bezoekers enkele van de belangrijkste modellen van het merk bewonderen, met name de lijn van glazen daken en het bekende assortiment van Sunrain-producten, gepatenteerd om weerstand tegen zon en regen te bieden.

De stand waarmee het bedrijf zal deelnemen aan R+T, wordt gekenmerkt door een karakteristiek architectonisch concept dat essentiële volumes en materiaalaccenten zal combineren. De stand is ontworpen door de industriële designstudio Meneghello Paolelli die ook het design van enkele Gibus-oplossingen heeft ontworpen, winnaars van prestigieuze prijzen zoals de Red Dot Design Award en de IF Design Award.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details