Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Interieur Collectie Dagen 2020 verplaatst naar 31 januari – 2 februari 2021

Interieur Collectie Dagen 2020 verplaatst naar 31 januari – 2 februari 2021

De komende editie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) die gepland stond op 13, 14 en 15 september 2020 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 31 januari, 1 en 2 februari 2021. De corona-maatregelen die de Nederlandse overheid momenteel oplegt met betrekking tot vergunningsplichtige evenementen houdt in dat deze tot 1 september niet door mogen gaan.

“Ondanks dat Interieur Collectie Dagen niet in deze periode plaatsvindt, hebben we in de afgelopen periode nauw contact gehad met onze exposanten en bezoekers. Uit deze gesprekken kwam naar voren dat er draagvlak is vanuit een overgroot deel van de exposanten om hun nieuwe collecties te tonen begin 2021, na de grote internationale beurzen. Ook bezoekers gaven aan dat dit een goed alternatief is. Op deze manier kunnen de exposanten zich perfect voorbereiden op het vakevent en kunnen er veel nieuwe collecties gepresenteerd worden”, zegt Mascha de Bruin, Head of Event Interior & Retail.

Momenteel is beursorganisator Easyfairs bezig met een plan om haar events vanaf september corona-proof te maken. “Wij gaan ervan uit dat de 1,5 meter-samenleving voorlopig de norm blijft. Dit heeft grote gevolgen voor de wijze waarop wij beurzen en events vormgeven. Het uitgangspunt is dat onze events veilig zijn, en dat iedereen zich veilig voelt. We zijn daarom bezig om verschillende protocollen te maken om onze beurzen op een verantwoorde manier door te laten gaan. Wij voelen ons hierin gesteund door CLC-Vecta, de branchevereniging op het gebied van live-communicatie waaronder beurzen en congressen. Binnenkort gaan wij meer bekend maken over onze plannen om ook Interieur Collectie Dagen corona-proof te maken. We houden iedereen uiteraard in aanloop naar het event regelmatig op de hoogte. Voor het laatste nieuws verwijs ik iedereen naar de nieuwspagina op onze website”, aldus de Bruin.

De openingstijden voor Interieur Collectie Dagen blijven ongewijzigd. Dat betekent dat de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering op zondag 31 januari te bezoeken is van 12.00 tot 18.00 uur, op maandag 1 februari van 10.00 tot 21.00 uur en op dinsdag 2 februari van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.interieurcollectiedagen.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details