Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

Interhor Horsystemen: ‘Wij zoeken de echte maatwerkkozijnen!’

Interhor-PC020403

26 juli 2022 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

In de artikelen over Interhor Horsystemen die het afgelopen jaar in Z&R zijn verschenen, stond te lezen dat Interhor de afgelopen jaren een flinke groei heeft meegemaakt en nu al zijn pijlen op de toekomst richt. Volgens directeur-eigenaar Maud van Neer van Interhor staat die toekomst in het teken van het produceren van het échte maatwerk in insectenwering. “De markt is inmiddels in ruime mate voorzien van producenten die rechttoe-rechtaan insectenwering maken, en dat is prima. Daarnaast blijft er echter ook vraag bestaan naar bijzondere insectenwering. En laat dat nou net de specialiteit zijn van Interhor!” 

Speciaal voor Valentijnsdag had Frans Baaten een hartvormige hor gemaakt. “Nu nog het bijpassende kozijn vinden.”

“Maatwerk horren produceren is niet zomaar gedaan, maar vergt een grondige kennis van alle verschillende kozijnsoorten, hun kenmerken en de mogelijkheden in combinatie met buitenzonwering”, vervolgt Maud van Neer. “Onze productielocatie in het Limburgse Linne, laat een uitgebreid gamma aan profielen, borstels, haakjes en andere toebehoren zien om horren te produceren. Maar de echte uitdaging zit erin om te bedenken hoe een hor in een atypisch kozijn geplaatst kan worden, als het even kan zonder te boren. Negen van de tien keer lukt dat ons. Daarna is het aan ons productie­team om ervoor te zorgen dat de betreffende maatwerk hor op de juiste manier wordt geassembleerd.” 

Interhor biedt verschillende gaassoorten aan.

“Iedereen wil toch beschermen wat hem of haar lief is?”, meent Maud van Neer. “Of het nu gaat om je kinderen of je eigen nachtrust. Iedereen weet dat die kleine vriendjes met hun prikkende snuitjes moeilijk vindbaar zijn in de nachtelijke uren. Een kozijnenleverancier of buitenzonweringspecialist wil zijn klant zo goed mogelijk bedienen, zelfs als een kozijn hartvormig of anderszins apart is vormgegeven. Daarom nodigen wij iedereen die een bijzonder kozijn van insectenwering wil voorzien om contact met ons op te nemen. Onze missie is om elk huis compleet te maken door het te voorzien van maatwerk insectenwering!” 

“We denken erop los”, lacht Frans Baaten, die vanaf de beginjaren betrokken is bij het bedrijf, eerst samen met Jan van Neer, nu met dochter Maud. “Geen vraag is ons te veel. Wij op onze beurt hebben een vraag aan de kozijnenbranche: onze hartjes-hor is op zoek naar een bijpassend kozijn! Wie voelt zich geroepen om de mogelijkheden met ons te bespreken?” 

Interhor is actief op LinkedIn, waar het bedrijf en alle medewerkers regelmatig updates delen om kennis in de branche te delen. “LinkedIn is de perfecte manier om onze B2B-doelgroep op een leuke manier te informeren over onze bezigheden en behaalde doelstellingen”, aldus Maud van Neer. “Ik zou zeggen, neem snel een kijkje in onze digitale keuken en laat je verrassen door wat Interhor te bieden heeft!”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details