Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Individueel aanbod voor zonweringspecialisten
Met het nieuwe heroal partner+ klantenprogramma ondersteunt heroal zijn klanten op het gebied van marketing, personeelswerving en opleiding.

Individueel aanbod voor zonweringspecialisten

KLANTENPROGRAMMA 

Met heroal partner+ biedt heroal sinds februari 2022 een klantenprogramma aan. Het is bedoeld om de zichtbaarheid van vakspecialisten bij potentiële klanten en sollicitanten te vergroten en de eenvoudige doorontwikkeling van de eigen medewerkers mogelijk te maken. Het klantenprogramma bestaat uit de drie bouwstenen Marketing, Personeelswerving en Opleiding. Vakspecialisten kunnen daaruit individueel maatregelen kiezen. De implementatie ervan wordt door heroal financieel en operationeel ondersteund. 

Het heroal partner+ klantenprogramma geldt voor bestaande en nieuwe klanten van heroal en vervangt het vorige partner-marketingaanbod. Deelnemende vakspecialisten ontvangen hun persoonlijke heroal partner+ budget op 1 maart van een kalenderjaar of aan het begin van de zakenrelatie (voor nieuwe klanten). Het individuele budget wordt voor elk programmajaar opnieuw berekend en geactualiseerd aan de hand van de heroal partner+ index. Die houdt rekening met verschillende factoren, zoals omzet en groeiomstandigheden. Als een vakspecialist geen budget heeft ontvangen of als dit al is opgebruikt, kan er toch aanspraak op het aanbod worden gemaakt. De facturering geschiedt dan per factuur. 

Marketingactiviteiten voor meer zichtbaarheid

Voor vakspecialisten die rechtstreeks aan de eindklant leveren, is het essentieel om zichtbaar te zijn voor bouw- en renovatiebedrijven en deze te overtuigen in het adviesgesprek. Ook voor ondernemingen in de projectsector is het belangrijk om in een vroeg stadium bij bijvoorbeeld ontwikkelaars en architecten in beeld te komen. 

In het kader van de heroal partner+ bouwsteen Marketing biedt heroal daarom talrijke marketingactiviteiten om de interesse van klanten te wekken of te gebruik tijdens het verkoopgesprek. Hiertoe behoren lokaal georiënteerde online marketingcampagnes, nieuwsbrieven, advertenties in drukvorm, banners voor bouwplaatsen of voertuigwraps. Ook zijn brochures, een online configurator voor op de eigen website of tentoonstellingen voor evenementen en showrooms mogelijk. Bovendien is ook individueel reclamemateriaal beschikbaar. 

Wervingsactiviteiten

Het werven van gekwalificeerde vaklieden en jonge aankomende arbeidskrachten is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Met de bouwsteen Personeelswerving ondersteunt heroal partner+ vakspecialisten met diverse online wervingspakketten. Het gaat dan om werving middels vacatures op banenportalen en op sociale media. Het Online Personeelswervingspakket is beschikbaar in de pakketgroottes S, M en L. 

Opleidingsaanbod heroal Academy

De derde bouwsteen van heroal partner+ is Opleiding. De heroal Academy biedt een gevarieerd aanbod aan seminars, e-learning en praktijk-workshops, afgestemd op de specifieke eisen van de branche en op het bedrijf van de vakspecialist. De opleidingscatalogus van de heroal Academy omvat, naast producttrainingen ook seminars om vakkennis op te bouwen en uit te breiden, bijvoorbeeld over bouwrecht of brandveiligheid. Daarnaast omvat het aanbod ook scholing voor het gebruik van software als LogiKal of EOS. Op aanvraag zijn ook individuele scholingen mogelijk. 

Meer informatie over heroal partner+ op heroal.nl.

heroal Configurator:  heroal Ready rolluiken en screens online configureren en bestellen

Met onmiddellijke ingang biedt heroal zijn klanten de mogelijkheid om heroal Ready geprefabriceerde onderdelen en componenten voor rolluiken en zonwering online via een configurator te configureren en te bestellen. De orderinvoer en bestelprocedure worden hierdoor sneller, eenvoudiger en betrouwbaarder.

Met de heroal Configurator kunnen heroal Ready onderdelen en componenten op maat voor rolluiken en zonwering snel en eenvoudig worden geconfigureerd en besteld.

De heroal Configurator biedt klanten van het bedrijf de mogelijkheid om heroal Ready onderdelen en componenten op maat voor rolluiken en zonwering snel online te configureren, er een prijsvoorstel voor te ontvangen en te bestellen. Binnen de configurator kan een willekeurig aantal configuraties, projecten en prijsvoorstellen worden opgeslagen en achteraf naar behoefte worden bewerkt. Voor een hoge mate van planningszekerheid worden configuraties direct bij invoer gecontroleerd op technische haalbaarheid. Ze kunnen vervolgens als favorieten worden opgeslagen om ze terugkerend aan projecten toe te voegen. 

Het beheer van projecten en prijsvoorstellen gebeurt in een overzichtelijk ontworpen dashboard. De prijsvoorstellen kunnen worden gesorteerd in een individuele mappenstructuur en voltooide projecten kunnen worden gearchiveerd om het dashboard actueel en georganiseerd te houden. Verkoop- en artikelgegevens en persoonlijke inkoopvoorwaarden zijn altijd actueel in de heroal Configurator en worden automatisch overgenomen in configuraties, prijsvoorstellen en bestellingen, zodat de kans op fouten zoveel mogelijk wordt beperkt. Verkoopprijzen kunnen automatisch, maar ook handmatig worden ingevoerd. Daarnaast kunnen vrije posten, zoals montagekosten, worden toegevoegd. Tenslotte kunnen de prijsvoorstellen op verzoek worden voorzien van de bedrijfsgegevens en een logo van de vakspecialist. 

De prijsvoorstellen kunnen worden opgeslagen in Mijn artikelen, zodat ze steeds opnieuw kunnen worden geraadpleegd. Om het werkproces verder te versnellen, kunnen aanbiedingen rechtstreeks vanuit de heroal configurator worden gemaakt. De configurator kan door heroal-klanten op elk moment, ook onderweg, via de heroal Communicator (communicator.heroal.de) worden opgeroepen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details