Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

Hunter Douglas neemt Copaco Screenweavers over

hunter-douglas-logo-kopiren

4 juni 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Hunter Douglas, wereldmarktleider op het gebied van raambekleding (Luxaflex®) en een vooraanstaand producent van bouwproducten, heeft Copaco Screenweavers, een toonaangevende Europese producent van zonweringstoffen, overgenomen.

Copaco Screenweavers, gevestigd in Bavikhove (België), had in 2018 een omzet van EUR 25 mln en heeft 125 medewerkers. Het bedrijf zal zelfstandig blijven opereren onder het huidige management.

“De overname van Copaco Screenweavers versterkt de positie van Hunter Douglas als de leidende innovator van geavanceerde zonweringstoffen, en completeert de bestaande programma’s van Mermet en Helioscreen. De combinatie van onze expertise en ontwikkelingscapaciteiten versnelt onze mogelijkheden om een nieuwe generatie van hoogwaardige stoffen te introduceren”, aldus Aad Kuiper – CEO Hunter Douglas Europe.

De eigenaar van Copaco Screenweavers, Marc Vervisch, vult aan: “Onderdeel worden van Hunter Douglas groep is veelbelovend. Het biedt de mogelijkheid om technologisch geavanceerde zonweringstoffen aan te bieden aan de internationale gemeenschap van architecten en designers en om nieuwe duurzame productoplossingen voor de toekomst te ontwikkelen.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details