Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Hörmann: ‘Nu nog veel meer ontwerp­mogelijkheden voor garagedeuren’

Hörmann: ‘Nu nog veel meer ontwerp­mogelijkheden voor garagedeuren’

Nieuwe oppervlakken voor Duragrain garagedeuren

Behalve veiligheid, comfort en thermische isolatie speelt bij een huis natuurlijk ook het uiterlijk een belangrijke rol. Mensen willen immers graag mooi wonen. Het design van de garagedeur is dan van groot belang, want een garagedeur neemt in een gevel alleen al door zijn dimensies een prominente plaats in.

Het nieuwe Duragrain oppervlak voor garagedeuren van Hörmann biedt met 24 decors een brede range aan ontwerpmogelijkheden.

 

Bij het vormgeven van iemands huis – en dus ook van de garagedeur – speelt individualiteit een belangrijke rol. Als gevolg daarvan kan een stijgende vraag naar een bijzondere look, bijvoorbeeld hout, beton of roestig staal (cortenstaal) worden geconstateerd. Hörmann heeft een speciaal drukprocédé ontwikkeld dat het mogelijk maakt om de meest uiteenlopende designs om een garagedeur naar wens vorm te geven fotorealistisch op het gladde Duragrain oppervlak van sectionaaldeuren aan te brengen. Hörmann heeft de garagedeuren met dit nieuwe oppervlak voor het eerst in januari van dit jaar op BAU 2019 in München gepresenteerd.

De sectionaaldeuren voor garages van Hörmann met de moderne L-profilering zijn verkrijgbaar in 24 fotorealistische Duragrain decors. Voorbeelden zijn Rusty Steel (cortenstaal), Beton, Bamboe en diverse houtsoorten, zoals White Oak, Sapeli (familie van mahonie) en Teak. Deze motieven worden detailgetrouw, kleurecht en natuurlijk de garagedeuren afgebeeld en ter bescherming met een sterke lak afgewerkt. Het Duragrain oppervlak is volgens Hörmann bovendien uv-bestendig en krasvast.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details