Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Heroal VS Z: ‘Efficiënte zonwering met screens’
De heroal VS Z creëert een goede lichtomstandigheden, zonder het daglicht volledig te blokkeren.

Heroal VS Z: ‘Efficiënte zonwering met screens’

Als de zon schijnt, neemt de vraag naar intelligente zonwering toe. Die zonwering moet helpen het daglicht efficiënt te gebruiken, het binnenklimaat aangenaam koel te houden én ze moet een lange levensduur hebben. 

Het zal niet verbazen dat heroal daarvoor het eigen veelzijdige VS Z zipscreensysteem aanbeveelt. Door het zonlicht te reflecteren, biedt de heroal VS Z een vermindering van de invallende zonnestraling tot wel 100%, zonder dat het natuurlijke daglicht verloren gaat. Bovendien wordt uv-straling tot 100% gefilterd. Zo zorgt een screensysteem voor een aangenaam binnenklimaat op warme dagen en maakt het de regeling van het klimaat in een huis of gebouw mogelijk. Bovendien zorgt het rondom gesloten doek van het zipscreensysteem ervoor dat insecten worden geweerd. 

De heroal VS Z biedt bescherming tegen verblinding, inkijk, uv- en warmtestraling en insecten.

Met het heroal VS Z zonweringssysteem biedt heroal een breed scala aan ontwerpmogelijkheden aan. De screens zijn namelijk verkrijgbaar met een groot aantal verschillende doeken, in een brede range aan kleuren en met een uiteenlopende mate van lichtdoorlaatbaarheid, van ondoorzichtig tot transparant. Op verzoek zijn de stoffen ook verkrijgbaar in pvc-vrije uitvoering. Omdat de doeken uit gecoat glasvezel of polyester met hoge treksterkte zijn gemaakt, zijn ze water- en vuilafstotend, ademend en uv- en schimmelbestendig. De screens zijn volgens heroal daarom een duurzame en functionele oplossing voor de lange termijn. 

Om het zonweringsysteem VS Z in kleur te laten matchen met het huis of gebouw kunnen de aluminium geleiderails, de kast en de onderlijst naar wens van de klant worden gepoedercoat in alle RAL-kleuren, in de exclusieve kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier of in de innovatieve heroal SD oppervlakteafwerking. Volgens heroal worden daardoor alle voordelen van de heroal hwr-poedercoating optimaal benut om – in combinatie met de hoge materiaalstabiliteit van het aluminium – bij te dragen aan een lange levensduur van het systeem. 

Volgens opgave van heroal is de VS Z Zelfs met grote breedtes tot 5 m en met een oppervlakte tot 18 m2 windstabiel, ook bij windstoten tot 145 km/u. Dit wordt gewaarborgd door het ritssluitingssysteem aan de zijkanten, dat zorgt voor grip in de geleidingsrails. Het maakt de heroal VS Z tot een duurzaam en robuust systeem. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details