Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
AVZ-Group: ‘De Oliva brengt het buitenleven op elk moment van de dag tot leven’
Het Oliva terrasscherm.

AVZ-Group: ‘De Oliva brengt het buitenleven op elk moment van de dag tot leven’

“Het Oliva terrasscherm bewijst al jaren een elegante schaduwbrenger te zijn”, meent Marketing & Communication Manager Ingrid Drieling van AVZ-Group. “Waar tijden veranderen, veranderen ook behoeften. In 2024 raakt men niet meer uitgepraat over het buitenleven en zijn velen naarstig op zoek naar hulpmiddelen om het te versterken en zelfs te verlengen. Om aan deze wens gehoor te geven hebben we ons Oliva terrasscherm uitgebreid met optionele verlichting, zodat het buitenleven kan worden voortgezet, zelfs als de zon al is ondergegaan.” 

Vertrouwde kwaliteit

“De Oliva onderscheidt zich door een elegant en modern design dat naadloos aansluit bij elke gevelstijl. Het scherm is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor uitstekende weerstand tegen verschillende weersinvloeden. De Oliva is een terrasscherm met een volledige cassette, wat betekent dat – wanneer gesloten – de cassette volledig afsluit. Dit biedt de beste bescherming voor het zonweringdoek en de rest van het binnenwerk. Het draagt daarnaast ook bij aan een langere levensduur en zorgt dat het aanzicht van de gevel zoveel mogelijk behouden blijft.”

Het Oliva terrasscherm met geïntegreerde ledverlichting.

Nu ook met verlichting

“Waar nog licht brandt, is meestal gezelligheid te vinden, zo ook onder de Oliva. Vanaf nu is het terrasscherm leverbaar met sfeervolle verlichting, om lange zomeravonden nog langer te maken. Wat men vaak vergeet is dat een terrasscherm – naast dat het de zon weert – in open stand ook een beschutte en sfeervolle plek creëert, zelfs als het donker is. Combineer dit met de juiste verlichting en het terras wordt een plek waar optimaal van het buitenleven kan worden genoten. De lichtlijst van de Oliva is volledig geïntegreerd in de cassette, waardoor geen afbreuk aan het elegante design van het scherm wordt gedaan. Sterker nog, dat design wordt zelfs versterkt.” 

Uitgebreide doekpersonalisatie

“Wie kiest voor een Oliva kijkt verder dan alleen functionaliteit. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan doekkleuren en -patronen uit onze eigen Tibelly-doekcollectie, waarmee ze het terrasscherm volledig kunnen aanpassen aan hun persoonlijke stijl en de bestaande inrichting van hun huis en tuin. Van rustieke tot moderne stijlen, effen tot gestreepte patronen, en een diversiteit aan levendige dessins, het kan met de Oliva!” 

Technische informatie

“De Oliva is verkrijgbaar in onderdelen en als compleet product, met een maximale breedte van 6500 mm en een maximale uitval van 3500 mm. Leverbaar mét, maar ook zonder lichtlijst. De hellingshoek kan naar wens worden aangepast van 5 tot 35 graden, wat de Oliva geschikt maakt voor diverse terrasgroottes en -stijlen. Het scherm is getest door TÜV-Nord volgens verschillende DIN-normen en voldoet aan hoge standaarden in termen van levensduur, waterlast en winddruk. Deze certificeringen garanderen dat het terrasscherm bestand is tegen zware weersomstandigheden en lange tijd meegaat, zelfs bij intensief gebruik.”

“Kortom, de Oliva combineert kwaliteit, elegantie, techniek én design tot een hoogwaardig terrasscherm dat geschikt is voor iedere tuin en elk terras. Het biedt de optimale ervaring voor liefhebbers van het buitenleven, zelfs wanneer de zon al is ondergegaan”, besluit Ingrid Drieling. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details