Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
heroal: ‘Verticale screenzonwering geoptimaliseerd’
De verticale screenzonweringen van heroal, kunnen oppervlakken tot 18 m2 beschaduwen.

heroal: ‘Verticale screenzonwering geoptimaliseerd’

Zowel in de woon- als in de projectsector is er volgens heroal een toenemende behoefte aan zonweringen voor grote glasoppervlakken die het binnenklimaat in een woning of gebouw merkbaar optimaliseren. Waar tot nu toe maximaal 15 m2 oppervlakte bij een breedte van maximaal 5 m mogelijk was met de verticale screenzonweringsystemen van heroal, kan nu een groter oppervlak worden getackeld. De heroal VS Z is nu verkrijgbaar in elementbreedtes tot 6 m, waarmee nu oppervlakken tot 18 m2 (met een breedte van 6 m en een hoogte van 3 m) kunnen worden beschaduwd. Dankzij een nieuwe as met een diameter van 100 mm kunnen deze afmetingen ook worden bereikt met een klein formaat kast van 125 mm. 

De verticale screenzonweringen heroal VS Z, VS C en VS zijn beschikbaar in tal van uitvoeringen.

Een bijzonder highlight is volgens heroal ook de nieuwe geleider van de heroal VS Z die een aanzichtbreedte van slechts 25 mm heeft. Deze geleider kan blind worden gemonteerd en is geschikt voor montage op- of in de dag. Als gevolg hiervan is volgens opgave van heroal ook de montage tijdbesparender geworden, doordat de geleider op het wandmontageprofiel kan worden geklemd, wat een eenvoudige uitlijning van het montageprofiel op de constructie mogelijk maakt. Als de geleider moet worden weggewerkt, kan dat nu ook. Een nieuwe zijkap die bestaat uit een stalen motorlager en een aluminium afwerkkap rondt het systeem met de 25 mm geleider af. 

De zipscreen heroal VS Z

Voor nog meer ontwerpdiversiteit heeft heroal de kleur- en materiaalkeuze van het screendoek voor de systemen heroal VS Z, de heroal VS C (met roestvrijstalen kabelgeleiding) en de heroal VS (met schermgeleiding middels de onderlijst) uitgebreid. Met onmiddellijke ingang zijn naast de bestaande doeken de vier nieuwe textielsoorten Sergé 3%, Sergé 600 Blockout Lunar, Sergé 600 Blockout Solar en Soltis 86 14% leverbaar om de eindklant een nog grotere keuze voor gedeeltelijke of volledige verduistering te bieden. Afhankelijk van het gekozen doek wordt tot 100% van de zonne- en uv-straling geweerd.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details