Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Harol: ‘Voor ons is zonwering even natuurlijk als de schaduw van bomen’

Harol: ‘Voor ons is zonwering even natuurlijk als de schaduw van bomen’

Marketingmanager Isabelle Wintmolders, van Harol uit Diest vertelt dat ze voor de deelname aan Polyclose drie doelstellingen hadden. “Natuurlijk wilden we nieuwe business genereren, we wilden onze klantrelaties onderhouden én uiteraard wilden we nieuwe producten lanceren om ons merk te versterken. Evaluerend kunnen we concluderen dat we die doelstellingen hebben gehaald.” 

“Onze missie ‘We Believe In Natural Cooling’ staat centraal in alles wat we doen”, vervolgt ze. “We beschouwen zonwering als de meest natuurlijke en energie-efficiënte methode om de eigen woning te verkoelen. Voor ons is zonwering even natuurlijk als de schaduw van bomen. Dat wilden we op onze stand uitstralen. Daarnaast hechten we groot belang aan het design van onze producten, met een focus op strak, tijdloos én duurzaam Belgisch design. Ook dát hebben we goed op onze stand laten terugkomen.” 

Isabelle Wintmolders zegt dat zij en haar veertien aanwezige collega’s onder de indruk waren van de professionaliteit van de bezoekers aan de Harol-stand. “De positieve feedback en commentaren die we ontvingen tijdens de vele gesprekken, zowel over de look and feel van onze stand als over onze producten, waren zeer bemoedigend. Onze nieuwe screencollectie Harol Coolscreen, die duurzame verkoeling biedt, was de meest cruciale innovatie die we hebben getoond.”

Cijfer voor de beurs: 7
Cijfer voor het marktsentiment: 7

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details