Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
hal 1, stand 1125 – BUILDING Shutter Systems: ‘Eindelijk weer uitpakken met innovaties en complete nieuwigheden’
BUILDING Shutter Systems lanceert een compleet gamma aluminium gevelbekleding.

hal 1, stand 1125 – BUILDING Shutter Systems: ‘Eindelijk weer uitpakken met innovaties en complete nieuwigheden’

“De wereld leek even op pauze te staan, maar we zijn de vinger aan de pols blijven houden en hebben naarstig gewerkt aan enkele bijzondere noviteiten”, zegt CEO Thibaut Suys van BUILDING Shutter Systems. “We zien er enorm naar uit om ze binnenkort op Polyclose ‘real life’ aan de branche te mogen presenteren.” 

De nieuwe Minirol® MONO is een unieke opbouwkast die aan de achter- of de onderzijde opent.

Zelfs bij een gevestigde waarde als het rolluik blijven ontwikkelingen zich ontrollen, constateert men bij BUILDING Shutter Systems. “Ook hier is een summier design de norm”, aldus Suys. “Onze nieuwe Minirol® MONO is een unieke opbouwkast die, afhankelijk van de gekozen montage en afwerking, aan de achterzijde ofwel aan de onderzijde opent. Met een compact formaat wordt maximaal aan de eisen van plaatsingsgemak en comfort voldaan. Specifiek voor de moderne bouwstijlen, waarbij de gevel in stucwerk wordt afgewerkt, is een nieuwe kast beschikbaar die volledig achter slag wordt weggewerkt. Bij deze Minirol® INTEGRATED hebben we een L-profiel ontwikkeld, waartegen de afwerkingslaag van de buitengevel wordt aangebracht. De rolluikkast wordt zo naadloos geïntegreerd en blijft tegelijk toegankelijk voor revisie via een klep aan de onderzijde.” 

“Size does matter!”, vervolgt Suys. “En dan hebben we het over zonwerende buitenscreens. Elegantie en functionaliteit zijn belangrijk en – helemaal volgens de laatste trends – met zo groot mogelijke afmetingen. De Lockscreen® INTEGRATED zal met zijn nieuwe maximale breedte tot 6 meter niet teleurstellen! Daarnaast stellen we een stijlvolle oplossing voor om screens te koppelen en zo nog extremere afmetingen te beschaduwen.” 

“Op het vlak van zonwering zit er nog het een en ander in de pipeline”, licht Suys nog een tipje van de sluier. “Naast innovaties binnen ons rolluiken- en screengamma, mogen bezoekers rekenen op enkele totale nieuwigheden. We geven nog niet alles prijs, maar willen wel al verklappen dat we ook buiten de ‘zonwering-lijntjes’ gaan kleuren… Met de lancering van een compleet gamma aluminium gevelbekleding zetten we een volgende stap binnen de high end markt van alles rond de façade. Bovendien is het voor ons als aluminium verwerkend productiebedrijf, precies ons ding. Een mooie uitbreiding van ons aanbod dat aansluit bij ons zonweringprogramma. Alles voor een gestileerde look van de gevel.”   υ

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details