Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Gibus schermen zijn steeds duurzamer, dankzij nieuwe ‘groene’ motoren

Gibus schermen zijn steeds duurzamer, dankzij nieuwe ‘groene’ motoren

Het bedrijf, een van de Europese topspelers in de high-end Outdoor Design-sector, heeft de door Nice ontwikkelde nieuwe 24-volt Solar-buismotoren geïntroduceerd op zijn eigen Click ZIP- en Click Cable-schermen; deze door zonne-energie aangedreven motoren hebben een duurzame batterij die ook kan worden opgeladen via een USB-connector en ze garanderen daarmee  energiebesparingen met respect voor het milieu.

Een nieuwe milieuvriendelijke stap voor Gibus, marktleider in Italië op het gebied van hoogwaardige Zonwering en Buitendesign. Bekend om het aanbieden van oplossingen die niet alleen zeer innovatief maar ook zeer duurzaam zijn, zet het bedrijf nu een volgende stap in de richting van milieubescherming en introduceert het de nieuwe Solar buismotoren op zijn Click ZIP en Click Cable schermlijnen ontwikkeld door Nice.

Het is een nieuwe lijn van 24 Volt “groene” motoren; aangedreven door zonnepanelen, zonder extra bedrading, zijn ze volledig autonoom qua energie dankzij een duurzame batterij (ook oplaadbaar via USB- aansluiting) die bij langdurige afwezigheid van de zon tot 50 maal volledig in en uitgaan kan dekken. Deze

motoren maken in wezen gebruik van een reeks algoritmen voor energieproductie en -beheer die in staat zijn om de relatie tussen het paneel en de batterij van de motor in evenwicht te brengen, voor een duurzaam en ecologisch duurzaam product dat geen aansluiting op het elektriciteitsnet vereist. Ideaal om het verbruik te verminderen en energie te besparen met respect voor het milieu. De motoren Solar blijken ook interessant te zijn in gevallen waarin het niet mogelijk is een ​​elektrisch voedingspunt op een bruikbare plaats te brengen en waarin men anders genoegen zou moeten nemen met een handmatig product.

Een deugdzame realiteit die duurzaamheid tot een intrinsieke waarde heeft gemaakt in zijn bedrijfsfilosofie, waarop het zijn R&D-afdeling in de loop van de tijd steeds meer heeft gericht. Gibus voegt zo nog meer energie-efficiëntie toe aan de Click ZIP- en Click Cable-lijnen, die al zeer milieuvriendelijke oplossingen zijn – alternatieven voor screens en rolluiken, die zowel in Italië als op internationale markten in de smaak vallen bij consumenten.

“We geloven in duurzaamheid en investeren hier elke dag meer in. – zegt Alessio Bellin, CEO van de Gibus Group. Met de 24 Volt Solar-oplossing spelen we in op de technologische trends van de toekomst in de wereld van de buismotoren en maken we onze oprolbare zonweringen nog milieuvriendelijker, die nu al thermisch comfort en energiebesparing combineren.”

De Solar-motoren kunnen in de Gibus Click Cable- en Click Zip-covers worden geïmplementeerd (behalve Click Zip 9, terwijl Click Zip 11 alleen kan worden geïnstalleerd in modellen van 260 tot 280 cm).

Click Cable en Click Zip, de schermen die vriendelijk zijn voor de planeet

Click Cable is een nieuw model van verticale uitvalschermen die met of zonder kast kunnen worden geïnstalleerd, ontworpen om ramen en glazen ruimtes tegen de zon te beschermen en af ​​te schermen .

Het nieuwe drop-down systeem combineert de technologieën van twee oplossingen van het merk Gibus: Click Zip-screens met rechthoekige casettes en verticale zonwering

Tolo, geleid door staalkabels die een magnetisch fixatie systeem integreren dat de prestaties van de windweerstand kan verbeteren.

Met een minimalistisch design en verkrijgbaar in verschillende modellen, kunnen de nieuwe Click Cables zowel aan de muur als aan het plafond worden bevestigd, waardoor ze geschikt blijken te zijn voor alle installatiecontexten. Het zijn ook zeer duurzame oplossingen omdat ze, door de zonnestraling vóór het glas af te schermen, de warmte buiten het gebouw vasthouden, waardoor concrete energiebesparingen mogelijk worden, wat zich vertaalt in voordelen op verschillende niveaus: economisch (in feite zorgen ze voor minder gebruik van airconditioningsystemen) en milieu (Click Cable beperkt de uitstoot van kooldioxide in de atmosfeer).

Click Zip-screens, verkrijgbaar in verschillende modellen en stofsoorten, met en zonder cassette, zijn geschikt voor residentiële of zakelijke contexten, maar ook voor horeca. Ze hebben een hoge mate van afschermingsefficiëntie en worden versterkt door de innovatieve ZIPtechnologie die niet alleen een effectieve windweerstand (klasse 6) garandeert, maar ook het weefsel optimaal laat glijden en een maximale zijdelingse afdichting garandeert, waardoor zonnestraling wordt afgeschermd voordat het glas zelfs op de meest kritieke punten wordt beschenen zodat de warmte buiten vastgehouden wordt. Click Zip maakt gebruik van het gepatenteerde Mag Lock-systeem dat, door middel van magneten, gebruik maakt van de fysieke wetten van aantrekking-afstoting tussen de polen waardoor een hoge verticale spanning van de zonwering ontstaat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details