Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sway de nieuwe bioklimatische pergola van Gibus: een unieke identiteit met een perfecte balans tussen lichtheid en stijl.

Sway de nieuwe bioklimatische pergola van Gibus: een unieke identiteit met een perfecte balans tussen lichtheid en stijl.

Visuele luchtigheid, structurele stevigheid en variabele functionaliteit: dit is de perfecte combinatie die kenmerkend is voor Sway de nieuwe bioklimatische pergola met intrekbare afdekking van Gibus. Ook ideaal voor kleine terrassen en tuinen.

Sway, een karakteristieke pergola met afmetingen die zowel licht als delicaat zijn, is de nieuwste aanwinst binnen het brede scala aan bioklimatische pergola’s dat Gibus, een synoniem voor de wereldberoemde Italiaanse lifestyle aanbiedt. Gekenmerkt door een gestroomlijnd design dat zich richt op de essentie van de elementen, met een minimaal ontwerp waaraan we het luchtige karakter van de pergola aan te danken hebben. Sway is het resultaat van de  inzet van het bedrijf om steeds geavanceerdere oplossingen te bedenken, waarbij research en experimenten worden gecombineerd met een bijna 40 jarige knowhow.

Dankzij de ingetogen elegantie en slanke componenten (goot omtrek 13 x 13 cm; hoogte van goot en opbouwelement 25 cm), is deze pergola in staat om stijfvolle en unieke buitenruimtes te creëren zelfs aan kleine terrassen, tuinen en buitenruimtes.

Aan het interessante karakter van Swayis een hoogwaardige performance gekoppeld. Uitgerust met state-of-the-art technologie, maaktvooral de intrekbare afdekking de structuur uiterst veelzijdig.  De lamellen van het dak worden gekenmerkt door een zekere mate van vrijheid en kunnen in feite worden gerangschikt op 0°, in een horizontale positie volledig beschutten tegen de zon en weersinvloeden, of, in een enkele vloeiende beweging waarbij rotatie en vouwen tegelijkertijd plaatsvindt. Op deze manier worden de lamellen ingetrokken om te kunnen genieten van de open lucht en zo een maximale lichtinval of beschutting te hebben in de ruimte onder de pergola. Deze geavanceerde beweging wordt opgewekt door een harmonica systeem geïntegreerd in de laterale omtrek van de constructie, waardoor de lamellen worden gevouwen, in een verticale positie bewegen en het grootste deel van de pergola openen om het licht binnen te laten. Volledig ingetrokken nemen de lamellen iets meer dan een kwart van het uitsteeksel in beslag, waardoor niet alleen kan worden geprofiteerd van een aanzienlijke hoeveelheid licht onder de constructie, maar ook, in het geval van een pergola die tegen een raampartij leunt, om, indien nodig natuurlijk licht in het gebouw door te laten.

Sway is ontworpen om maximaal comfort te bieden en de woonkwaliteit te verhogen. Sway kan worden aangevuld met zijsluitingen – ZIPscreens voor schaduw en afscherming in de warmere maanden, of GLISSE-glasramen om de pergola af te sluiten met glas met een verfijnde visuele impact op de koelere dagen- maar ook worden verrijkt met stijlvolle opties zoals het LED-verlichtingssysteem met wit of gekleurd licht om zelfs in de schemering van de pergola te kunnen genieten van de natuur of om mooie avonden in gezelschap door te brengen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details