Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Gibus: ‘Bezoekers ontdekten ons instapmodel van bioklimatische lameldaken’

Gibus: ‘Bezoekers ontdekten ons instapmodel van bioklimatische lameldaken’

“Aangezien wij in een opbouwende fase zitten met ons bedrijf en bezig zijn met het opzetten van een dealernetwerk in Nederland en België, is het voor ons belangrijk om zo veel mogelijk zichtbaar te zijn”, meent Martijn Westenbrink van Gibus NL BV. “Om de markt kennis te laten maken met onze organisatie, de mensen én ons productassortiment. Onze aanwezigheid op Polyclose heeft daar een mooie bijdrage aan geleverd.” 

Een tevreden Martijn Westenbrink dus. “Onze focus was enerzijds gericht op het creëren van brand awareness en anderzijds om bezoekers het nieuwe instapmodel uit ons assortiment bioklimatische lamellendaken te laten zien. Dan heb ik het over de Pergola Movie. Ook hebben wij een presentatie van de ledverlichte modulaire beurswanden laten zien die we kunnen inzetten bij onze dealers met het oog op lokale beurzen en presentaties.” 

Op de vraag of Westenbrink het beursbezoek in Gent als kwalitatief goed beoordeelt, kan hij niet echt een antwoord geven. “Dat zal pas na de beurs blijken, als we de opvolging vorm hebben gegeven. In dit stadium is daar dus nog niet echt veel over te zeggen.” 

Over de beurs is het team van Gibus dus in z’n algemeenheid tevreden, hoewel de woensdag eigenlijk iets te rustig was. “Maar eerlijk is eerlijk, de weersvoorspellingen waren daar ook debet aan. Jammer vond ik het lage aantal fabrikanten dat deelnam. Ook vind ik dat Polyclose en de R+T te dicht op elkaar zitten. Dat heeft wellicht ook wel invloed gehad op het aantal bezoekers.” 

Cijfer voor de beurs: 6,8
Cijfer voor het marktsentiment: 10 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details