Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Gevelbekleding in één lijn met het karakter van het gebouw

Gevelbekleding in één lijn met het karakter van het gebouw

In de hedendaagse architectuur is aluminium gevelbekleding een populaire trend. De ruime keuze aan aluminium profielen en kleuren geeft een woning die subtiele extra touch, of het zorgt voor een unieke eyecatcher.
Bij renovatie bekomt men met dergelijke accentmuur een eenvormig samenspel tussen oud en nieuw.
Bij een nieuwbouwproject zorgen de eindeloze design mogelijkheden meteen voor een high-end look van de façade.
Het BUILDING Facade gamma creëert rechttoe rechtaan één prachtig geheel.

Hoogwaardig design

BUILDING Facade biedt verschillende afdekkingsprofielen en achtergrondprofielen voor een geraffineerd design op maat van elk bouwproject. De afdekkingsprofielen zijn allen verticaal. Het smalle afwerkingsprofiel heeft een breedte van 30 mm, waartegenover het breedste profiel 80 mm beslaat. Met dit breed profiel wordt het lijnenspel subtieler, ideaal voor grotere oppervlaktes. Er is ook een diep profiel (diepte 40 mm) waarbij de donkere schaduwen tussen de profielen de rechte lijnen van de gevelbekleding extra benadrukken. Het U-profiel heeft een slanke open kant die naar wens gepersonaliseerd kan worden met een houten invulling of bijvoorbeeld met LED-verlichting.

De onzichtbare bevestiging, samen met de strakke lijnen, zorgen voor een elegante uitstraling.
Op zoek naar esthetische uniformiteit? Met deze façade profielen bekleed je ook deuren en poorten uit, ze worden naadloos geïntegreerd. Zo breng je via de ramen het licht alsnog naar binnen, terwijl er geen volledige inkijk in de woning is.
De bekleding kan trouwens evengoed voor binnenmuren gebruikt worden. Dat wordt een buitengewone blikvanger in het interieur! Indien gewenst, kan je het gevelsysteem naadloos laten overlopen van binnen naar buiten. Zo verbind je de binnenruimte perfect met de buitenomgeving.
Ook qua kleur is het aanbod eindeloos, keuze uit alle RAL-kleuren voor een afwerking in lijn met de rest van de woning.

Duurzaam & onderhoudsgemak

BUILDING Facade is een aluminium product, een materiaal dat van nature slijtvast, zeer sterk en 100% recyclebaar is. Dit ‘groene’ metaal is bestand tegen alle weersomstandigheden en bijgevolg een zeer duurzame materiaalkeuze voor de façade.

De aluminium profielen worden gepoederlakt in de gewenste kleur en krijgen zo een extra beschermlaag. Poederlak zorgt immers voor een makkelijk onderhoud en het behoud van kleur.
Bij BUILDING Shutter Systems doen we er alles aan om jaren van onbezorgd genieten te garanderen en streven ernaar om duurzame producten te creëren met een lange levensduur.

“Met de lancering van een compleet gamma in aluminium gevelbekleding blijven we binnen de high-end markt van alles rond de façade,” besluit CEO Thibaut Suys. “en bovendien is het, als aluminium verwerkend productiebedrijf, precies ons ding. BUILDING Shutter Systems is al bijna 50 jaar een toonaangevende specialist in de productie van aluminiumprofielen. BUILDING Facade is een mooie uitbreiding van ons aanbod dat aansluit bij ons zonweringsgamma. Alles voor een gestileerde look van de gevel.”

Partner worden voor de producten van BUILDING Shutter Systems?
Voor meer info kan je terecht op de website www.building-shuttersystems.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details