Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Fixscreen Go vervolledigt het Renson screenaanbod

Fixscreen Go vervolledigt het Renson screenaanbod

Met nieuwe lijn kwalitatieve screens van Renson bedien je elke klant op maat van budget

De Fixscreen-familie van Renson breidt uit. Met Fixscreen Go krijgt de windvaste verticale screen een instapmodel, met de gekende Renson-kwaliteit, maar voor een toegankelijker budget. Zo kan je nog meer klanten laten genieten van de voordelen van hoogwaardige en duurzame doekzonwering.

De Fixscreen is als pionier in windvaste doekzonwering al jaren een gevestigde waarde in de sector. Onder meer het strakke design, het doorgedreven maatwerk in combinatie met eindeloze mogelijkheden en de hoogwaardige afwerking dragen bij aan het succes. Maar daar hangt nu eenmaal een prijskaartje aan. Om ook klanten met een beperkter budget de beste oplossing te kunnen bieden, introduceert Renson de Fixscreen Go IM1. Die vat de kernelementen van het Fixscreen-assortiment in een toegankelijkere oplossing en voegt er een nog compacter kastformaat (85 x 85 mm) aan toe.

Uitgepuurd tot de essentie

Hoewel beperkt in het aantal keuzemogelijkheden (1 doektype en 7 basiskleuren in totaal) krijg je met de Fixscreen Go toch nog steeds een breed toepasbare oplossing van de hoogste kwaliteit. Je hebt de keuze uit 2 motortypes – Renson Detecto of Somfy io – en Sergé glasvezeldoek is het standaard doektype. Andere kleuren of doeken zijn mogelijk, mits een toeslag. De maximale afmetingen van 3 m breed en 2,5 m hoog dekken de meest courante raamtypes.

Binnen dit uitgepuurde gamma werd de Connect&Go niet opgenomen als feature. Je hoeft echter helemaal niet in te boeten op plaatsingsgemak. Met de Click&Save-technologie klik je de doekrol net zo vlot vast bij plaatsing of vervanging. Installatiegemak is nu eenmaal een van de sterktes van Renson.

Met het oog op de toekomst

Het voorbouwmodel van de Fixscreen Go is het eerste product in de nieuwe Go-reeks. De komende jaren zal de lijn gaandeweg uitgebreid worden met andere modellen. Kwestie van voor elk type raam een oplossing voor elk budget te kunnen bieden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details