Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Eosol: ‘Dé innoverende one-stop-shop voor zonwering-en kozijnspecialisten’
Eosol in Schoten bij Antwerpen.

Eosol: ‘Dé innoverende one-stop-shop voor zonwering-en kozijnspecialisten’

Eosol behoort voor het derde jaar op rij tot de 100 snelst groeiende bedrijven van Vlaanderen en is daardoor opnieuw genomineerd voor de Trends Gazellen Awards. Om deze groei extra kracht bij te zetten is de productieoppervlakte uitgebreid naar 6000 m² en zijn er enkele aanpassingen aan het gamma gedaan. 

De riem van de gepatenteerde rolhordeur Neo Scenica.

Introductie NeoScenica Rolhordeur

In augustus 2022 is de NeoScenica rolhordeur gelanceerd. “Deze rolhor biedt heel wat voordelen ten opzichte van andere systemen op de markt”, zegt directeur Joris Meeussen. “Dankzij het gepatenteerde ANIMA21® anti-wind systeem kan de rolhor probleemloos tot windkracht 5 worden gebruikt! Als het gaas per ongeluk toch eens loskomt uit de geleider is dat geen probleem, want door het aangepaste geleidingssystemen wordt het automatisch weer terug in de juiste positie gevoerd. Dit systeem is te bestellen tot een breedte van 2000 millimeter en een hoogte van 3400 millimeter.”

Schuifhordeur Linus 75 XL met SelfClose sluitsysteem.

Vernieuwing Selfclose voor schuifhorren

Eosol heeft ook het gepatenteerde Selfclose-systeem voor zijn schuifhorren vernieuwd. Dankzij dit systeem blijft de schuifhor nooit open staan, maar sluit ze automatisch nadat ze geopend is geweest. Omdat het Selfclose-mechanisme tijdens de productie al wordt ingebouwd in de bovengeleiding, is er geen extra plaatsingstijd nodig. Eosol heeft over vier verschillende schuifhorren in het assortiment waarbij het Selfclose-mechanisme kan worden toegepast. 

Detailbeeld van de rolhordeur Scenica Pro

One-Stop-Shop

Naast horren levert Eosol ook zonwering, van de merken Renson en Stobag, rolluiken, glazen schuifwanden, aluminium profielen, platen en zetwerken enzovoort. Deze producten kunnen allemaal worden besteld via het online bestelplatform Prosite. “Bijzonder handig”, meent Meeussen. 

Linus 45 Slim schuifhordeur met SelfClose sluitsysteem.

Toekomst

De honger van Eosol om te blijven groeien is nog niet gestild, aldus Meeussen. “Zo zal Eosol tegen het voorjaar van 2024 een aantal nieuwe producten lanceren die een directe meerwaarde aan zonwering- en kozijnspecialisten zullen bieden. Ook in Nederland willen we ons dealernetwerk sterk uitbreiden. Interesse in onze producten of ons bedrijf, neem dan zeker contact met ons op.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details