Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Elumatec: ‘Klanten verwachten vooral innovatie’ 

Elumatec: ‘Klanten verwachten vooral innovatie’ 

Voor elumatec uit Nieuwerkerk aan de IJssel was het doel van de deelname aan Polyclose helder. “Natuurlijk wil je er je bestaande relaties ontvangen maar uiteraard sta je er ook om nieuwe contacten te leggen”, vertelt Managing Director Bas Ladestein. “Dat is deze editie van Polyclose in bescheiden mate gelukt.” Ladestein is dan ook gematigd tevreden over de beurs. “De bezoekersaantallen dalen, de faciliteiten van het beursgebouw zijn matig en het aantal standhouders daalt.” 

Het vervolg op de beurs is daardoor misschien nog wel belangrijker geworden dan voorheen. “Eigenlijk is er tijdens de beurs door alle drukte – zeker op de middelste dag – niet echt tijd om met bezoekers de werking van de machines goed te kunnen bespreken. Dat is dus iets wat tijdens vervolgbezoeken zal moeten gebeuren.” 

“Klanten verwachten vooral innovatie, zowel voor wat betreft de machines als de bijbehorende software”, vervolgt Ladestein. “Aan die verwachtingen hebben we volgens mij zeker wel voldaan. We hebben namelijk een geheel nieuwe productlijn aan het elumatec-programma toegevoegd. Het gaat hier om pvc-bewerkings­machines van SOMECO. Daar hebben we er op Polyclose een aantal van getoond.”    

Cijfer voor de beurs: 7
Cijfer voor het marktsentiment: 7

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details