Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Een moderne veranda voor uw huis

Een moderne veranda voor uw huis

Ook voor de moderne woonstijl is een veranda een prachtige aanvulling. Door te kiezen voor strakke vormen en te spelen met de lichtinval kunnen veranda’s een moderne uitstraling krijgen. Een schuifwand met glas bij de overkapping in de tuin of aan het huis: het kan allemaal en geeft een heerlijk, extra mogelijkheid om nog langer van je tuin te genieten. Wordt er gekozen voor een veranda aan het huis, dan is er direct de mogelijkheid om de tuin een deel van het huis te maken.

Strakke vormen

Wordt er vooral van een modern interieur gehouden, kies dan voor strakke lijnen. Met een glazen overkapping en een glazen schuifwand wordt een prachtige tuinkamer gerealiseerd, welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Of het nu gaat om langer van de tuin te kunnen genieten of eigenlijk meer om meer woonruimte te creëren: deze tuinkamer zorgt voor beide. Zo wordt de veranda niet alleen een mooie aanwinst voor het buitenleven, maar ook voor het woongenot binnen.

Buiten binnen halen

Door deze veranda, serre of tuinkamer in dezelfde trant in te richten als de kamer waar het op aansluit, zeker als je ook hier gebruik maakt van een glazen schuifpui, haal je buiten naar binnen omdat de tuinkamer dan gewoon een onderdeel lijkt te zijn van je huiskamer. Combineer je deze inrichting met beplanting die juist weer in de tuin voorkomt, dan wordt deze ruimte een prachtige overloop van binnen naar buiten en het zal de ruimtelijke werking zeker ten goede komen!

Bepaal zelf of laat ontwerpen

Misschien zie je het geheel al volledig voor je. In dat geval kan er volstaan worden met het uitzoeken van de maten en kan je zelf aan de gang met glazen schuifwanden. Bij Foravida stelt maar liefst 95% van de kopers zelf hun veranda samen en monteren de glazen schuifwanden geheel zelf. Natuurlijk kan je ook iemand inhuren die voor jou kijkt wat de mooiste mogelijkheden zijn. Heb je te maken met vreemde afmetingen of aparte vormen in je huis, dan weet deze professional er misschien wel veel meer uit te halen dan jij zo kunt bedenken. Vervolgens kan je dan nog altijd zelf de glasschuifwanden bestellen. Maar ook voor de montage kan je uiteraard iemand inhuren of het door de aanbieder zelf laten zetten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details