Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Directeur Nieuwenhuis nodigt uit: ‘Word dealer van hét Nederlands topmerk CORNELS’

Directeur Nieuwenhuis nodigt uit: ‘Word dealer van hét Nederlands topmerk CORNELS’

“Als hét nieuwe Nederlandse topmerk in terrasoverkappingen heeft CORNELS dé deal voor de dealer”, valt directeur Cornelis Nieuwenhuis maar meteen met de deur in huis. “Wij bieden onze dealers niet alleen hoogwaardige design producten, maar ook heel veel kennis en ondersteuning. Alles is gericht op het ontzorgen van de dealer, zodat hij zich volledig op de verkoop kan richten. De dealer komt bij CORNELS dus in een gespreid bedje!” 

“Naast onze unieke maatwerkproducten bieden we dealers een aantrekkelijk dealerpakket aan”, vervolgt Nieuwenhuis. “Onze dealers ontvangen heel veel ondersteuning, van bouwtechnisch advies en tekenwerk – zoals het verzorgen van 2D-tekenwerk en 3D-visuals – tot de mogelijkheid om van onze ervaren montageteams gebruik te maken. Daarnaast bieden we aan de dealer die dat wenst online en offline marketingondersteuning aan.” 

CORNELS productlijnen

Het geregistreerde merk CORNELS biedt eigen productlijnen met complete, hoogwaardige terrasoverkappingen aan. “Van de grootste lamellendaken ter wereld, nieuwe generaties terrasoverkappingen met vouwdak tot schitterende productlijnen om wanden af te sluiten, zoals diverse glassystemen en rabatwanden”, aldus Nieuwenhuis. 

“Elke serie bestaat uit een ruim assortiment, waarbij de verschillen in de details zitten. De CORNELS Base serie bestaat uit vouwdaken in een ranke uitvoering en een basismodel lamellendak. De CORNELS Pro serie omvat een ruim aanbod robuuste vouwdaken en lamellendaken voor grote overspanningen. De meeste exclusieve en luxe lamellenoverkappingen met ongekende mogelijkheden ten slotte, vinden dealer en eindgebruiker in de CORNELS Elite serie.” 

Dealer showroom

Tot slot wijst Cornelis Nieuwenhuis op de showroom van CORNELS in Nieuw-Vennep, nabij Schiphol. “Deze werkelijk prachtige ruimte hebben we speciaal ingericht voor onze dealers. Hier kunnen zij hun klanten ontvangen om de unieke producten uit de CORNELS Base, CORNELS Pro en CORNELS Elite serie te tonen. Natuurlijk hebben onze dealers ook CORNELS producten in hun eigen showroom staan, maar hier zijn meer opties te zien en dat biedt een grote meerwaarde voor de eindgebruiker. Geïnteresseerde dealers kunnen altijd contact opnemen voor een bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een hele goede kop koffie lichten we dan graag toe wat wij én voor de dealer én voor de eindklant kunnen betekenen. Om eventueel al in de stemming te komen, kunnen geïnteresseerden voorafgaand aan een bezoek alvast een kijkje nemen op cornels.nl.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details