Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Deponti lanceert meubel webshop!

Deponti lanceert meubel webshop!

Op 18 juni heeft Deponti een meubel webshop gelanceerd waarmee ze zowel de geselecteerde verkooppunten als de eindconsument mee van dienst kunnen zijn. De complete meubel voorraad is in te zien via deze nieuwe webshop. Inloggen en daadwerkelijk bestellen is alleen toegankelijk voor de verkooppunten.

Deponti is in 2011 gestart als leverancier van aluminium terrasoverkappingen, later is het assortiment uitgebreid met glazen schuifwanden, houten overkappingen, boomstamtafels en nu kan men er terecht voor meubels voor huis en tuin.

Met een distributiecentrum van 15.000m2 heeft Deponti ruim 600 unieke items op voorraad in Oss. Deze voorraad is door de lancering van de webshop geheel inzichtelijk gemaakt. Mede door het gebruik van filters wordt het de gebruiker makkelijk gemaakt om te zoeken naar een blad dat voldoet aan de wensenlijst.

Daarnaast is er informatie beschikbaar die Deponti graag met haar verkooppunten deelt, zoals sfeerfoto’s en brochures.

Deponti ziet de site naast webshop ook als inspiratieplek voor de consument. Zij kunnen inspiratie opdoen, een blad naar keuze selecteren, hier een offerte voor aanvragen en worden vervolgens geholpen door één van de geselecteerde verkooppunten van Deponti.

Nieuwsgierig geworden naar de meubel webshop van Deponti? Neem dan een kijkje op www.deponti-timber.com of neem contact op met Deponti via de website wanneer u interesse heeft om ook verkooppunt van de producten van Deponti te worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details