Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘De zipscreen Brustor B1100 Prestige Solar is strak, compact en op zonne-energie’

‘De zipscreen Brustor B1100 Prestige Solar is strak, compact en op zonne-energie’

“Door de stijgende temperaturen en de energiewetgeving voor de woningbouw zal de vraag naar zonwerende zipscreens de komende jaren blijven toenemen”, verwacht salesmanager voor België en Nederland Maxim Devos van Brustor. “Wij zetten daarom in op de innovatie van ons screengamma en brengen de strakke B1100 Prestige nu ook in een solar uitvoering.”

“De B1100 Prestige van Brustor is een zonwerende zipscreen met een moderne look and feel. Met deze nieuwe screen willen we een antwoord bieden op de vraag van onze partners en willen we duidelijk het signaal afgeven dat de productgroep screens binnen Brustor nog steeds erg belangrijk en groeiende is”, aldus de salesmanager.

Prestige-screen in alle RAL-kleuren

“Bij Brustor hadden we voorheen geen pasklaar antwoord op de grote vraag naar speciale lakkleuren bij screens”, vervolgt Devos. “Met de B1100 Prestige hebben we dat nu wel. De screen is zonder meerprijs beschikbaar in alle lakkleuren. Daardoor is een optimale aanpassing aan de woning en de wensen van de eindklant mogelijk. Verder hebben we ingezet op een product dat eenvoudiger te monteren is, mooi is afgewerkt met verzonken schroeven en waarbij de onderlat grotendeels in de kast verdwijnt. De onderlat is extra verzwaard, waardoor het doek nog strakker in de geleiders blijft.” 

Voor plekken zonder elektrische aansluiting

De nieuwste variant van de B1100 Prestige is de recent gelanceerde B1100 Prestige Solar. “Deze windvaste zonwering is een duurzame oplossing, waarbij Brustor gretig gebruik maakt van de natuurlijke energiebron de zon om de screen aan te drijven”, aldus Devos. “De energie die nodig is voor de motor wordt via een zonnepaneel opgeslagen in de batterij en zorgt ervoor dat de B1100 Prestige Solar zowel op zonnige als op iets meer bewolkte dagen kan blijven functioneren. Omdat de screen wordt aangedreven door een batterij is het meteen ook een ideale oplossing voor ruimtes waar geen stroomtoevoer mogelijk is.” 

De B1100 ZIP Prestige Solar is leverbaar vanaf april 2023.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details