Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
De Pergola Luce van Gibus: design en functionaliteit om meer van het buitenleven te kunnen genieten

De Pergola Luce van Gibus: design en functionaliteit om meer van het buitenleven te kunnen genieten

Een lineair en essentieel ontwerp dat een onbelemmerd uitzicht mogelijk maakt; dankzij de bijzondere scherpe randverbinding tussen poot en dragende geleider geeft Luce de hellende pergola van Gibus een hoge intonatie aan buitenruimtes, terwijl hij effectieve zonbescherming en aangenaam visueel comfort biedt.

Functionele ruimtes, waarmee indoor en outdoor met elkaar in dialoog gaan, de hellende pergola’s zijn een ideale oplossing om buitenruimtes te verbeteren, waardoor een grotere woonkwaliteit mogelijk is en, aangezien zorgvuldig ontworpen vanuit het oogpunt van design, mooier en stijlvoller. Dit is het geval met Luce, een model gepresenteerd door het bedrijf Gibus, dat  bij de top van de mondiale Outdoor Design-sector behoort.

Luce is een hellende pergola, gekenmerkt door een gepoedercoate aluminium structuur en  heeft een schuine afdekking in PVC-stof, ondersteund door tussenprofielen; dankzij het drielaagse technische verduisteringsmateriaal beschermt het doek de ruimte eronder effectief tegen de zon, wat zorgt voor aangenamere temperaturen in de warme maanden en zorgt het hele jaar door voor visueel comfort. Het doek is opvouwbaar, met handmatige of gemotoriseerde sluiting, waardoor de afdekking ook een veelzijdig beheer van zonnestraling mogelijk maakt zodat je indien nodig kunt genieten van een grotere blootstelling aan zonlicht. Gemaakt van waterdichte stof, beschermt het dak adequaat tegen de regen, waardoor men zelfs met instabiele weersomstandigheden  buiten kan zijn.

Met het doel om altijd de beste oplossingen aan te bieden, stelt Gibus met Luce een product voor dat in elk detail werd onderzocht, niet alleen in termen van functionaliteit, maar ook met oog voor esthetiek. Met een minimaal design (ook erkend door het ADI Permanent Design Observatory dat Luce selecteerde voor publicatie op de ADI Design Index), wordt deze pergola gekenmerkt door de scherpe kruising tussen poot en dragende geleider, een detail dat een onderscheidend karakter aan de structuur geeft, waardoor de pure en essentiële lijnen worden geaccentueerd die aan de meest uiteenlopende contexten een elegante uitstraling geven. En dat niet alleen: omdat er geen uitsteeksels tot 500 cm nodig zijn, garandeert dit model, met een opgerold doek, een prachtig onbelemmerd uitzicht op de horizon, om volledig te verdwalen in de schoonheid van natuur en landschap.

Luce is technologisch geavanceerd en integreert ook een reeks geavanceerde patenten, te beginnen met Corner System:  door middel van een verstelbaar apparaat dat, in combinatie met de snede van de hoek van de aluminium profielen, de solide bevestiging van de structurele elementen mogelijk maakt zonder dat er een schroef zichtbaar is, dit systeem maakt de exclusieve scherpe randverbinding tussen poot en geleider mogelijk. Vermeldenswaard is ook Weather Strip – hierdoor worden de  tussenprofielen van de overkapping aan het doek bevestigd – dat een volledige waterdichtheid op de kruising garandeert; steeds met Weather Strip is de overkapping ook vervaardigd uit een reeks onafhankelijke doeken – die daardoor individueel kunnen worden vervangen – met als voordeel dat men een eenvoudiger en gerichter onderhoud kan uitvoeren. Tot slot presenteert Luce Quick Block, een snelle koppeling van het schuifsysteem met het tussenprofiel dat, naast het vereenvoudigen van de installatie en het onderhoud, een hoge afdichtingsveiligheid garandeert, zelfs in kritieke situaties van gewicht of vorst.

Een ruimte voor aangename ontspanning, gepresenteerd om het comfort en de kwaliteit van het buitenleven van personen te verhogen. Deze pergola kan ook worden uitgerust met een reeks handige opties om de structuur nog aangenamer te maken: elektrische verwarmingselementen, om zelfs in minder warme periodes te kunnen profiteren van de pergola; geluidssystemen, om te genieten van muziek en plein air, zowel alleen als in gezelschap; ten slotte LED-verlichting met een laag energieverbruik, om een zeer suggestieve sfeer bij zonsondergang te creëren en de magie van licht zelfs ’s nachts te ervaren.

Dit type pergola, een structuur met een modulair concept, is een uitstekende oplossing, niet alleen in woonwijken maar ook in zakelijke en HO.RE.CA.- contexten, om het potentieel van de buitenruimtes effectiever te benutten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details