Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
De Gibus Connect-app: voor een nog slimmere en comfortabelere outdoor-beleving

De Gibus Connect-app: voor een nog slimmere en comfortabelere outdoor-beleving

Met de Gibus Connect-app kunnen de bioklimatische pergola’s van Gibus, waar u ook bent, op afstand bediend worden; Dit alles ten voordele van nog meer comfort en in sommige gevallen zelfs nuttige energiebesparingen.

De mogelijkheid om een ingerichte buitenruimte te hebben die niet alleen hightech, veelzijdig en esthetisch aantrekkelijk is, maar ook nog op afstand bedienbaar, is een pluspunt dat comfort kan garanderen en de woonkwaliteit verder kan verhogen. Als een van de Europese topfabrikanten in de high-end Outdoor Design-sector, bekend om het aanbieden van exclusieve, hightech bioklimatische pergola’s, stelt de Gibus Group de Gibus Connect-app ter beschikking die de mogelijkheid biedt om zijn hoogwaardige, authentieke en instant wellnessruimtes, op afstand te bedienen.

Gibus Connect is beschikbaar voor de bioklimatologische modellen Joy, Twist en Varia, evenals voor de opvouwbare bioklimatische oplossingen Velvet, Velvet Plus en Sway met 24 volt motorisering en stelt u in

staat om de gekozen pergola waar u ook bent, rechtstreeks vanaf uw smartphone of vanaf elk slimme apparaat te bedienen.

Met deze innovatieve app kunt u namelijk op afstand de verschillende functies van Gibus-producten activeren: het is bijvoorbeeld mogelijk om de lamellen te oriënteren of in te pakken; in-, uitschakelen of dimmen van zowel de LED-spots op de lamellen als de RGB-LED’s in de omkadering(van deze laatsten kunt u ook de kleur kiezen of de continue kleurveranderingscyclus instellen vanaf de app); of, in het geval van een systeem waarbij de besturingseenheid het beheer van de zijsluitingen ook vanaf de afstandsbediening mogelijk maakt, is het mogelijk om vensters en Click Zip-schermen te openen of te sluiten.

Intuïtief, eenvoudig, gekenmerkt door een aangenaam en up-to-date design, biedt de app ook de mogelijkheid om nuttige “scenario’s” in te stellen, d.w.z. de pergola programmeren om bepaalde acties uit te voeren op specifieke tijdstippen van de dag of wanneer bepaalde omstandigheden zich voordoen. Gibus Connect heeft ook de functie “favorieten”, zodat u meerdere functies met één opdracht kunt beheren.

Deze handige App is voor meerdere gebruikers en is niet alleen handig vanwege het comfort, omdat het mogelijk is om de pergola te bedienen vanaf kantoor, op vakantie of ergens buitenshuis, maar ook vanwege de esthetiek en  de veiligheid. De mogelijkheid om de verlichting van de constructie ’s nachts aan te zetten, wanneer u niet thuis bent, maakt dit de tuin of het terras zichtbaarder en dus moeilijker als doelwit voor mensen met slechte bedoelingen. Ten slotte kan de App in bepaalde situaties ook voordelig zijn vanuit het oogpunt van energiebesparing: zoals bijvoorbeeld in het geval van een pergola die over een raam hangt, aan de interessante mogelijkheid om de lamellen of verticale schermen op afstand te bedienen, om ze tijdens de heetste uren van de dag te sluiten, om zo het thermisch comfort binnenshuis te behouden.

Om de App te gebruiken, connect je hem gewoon met WiFi-router thuis (Daisy). Deze App is compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa voor spraakbesturing en het maken van zelfs complexe domotica-routines.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details