Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
De Coulisse Academy Week | R+T Digital 2021

De Coulisse Academy Week | R+T Digital 2021

Bezoekers kunnen zich in de virtuele stand van Coulisse onderdompelen in een wereld van raambekleding met interactieve catalogi, inspirerende videos en webinars. Coulisse-experts zijn iedere dag van 9.00u tot 17.00u aanwezig om via de live chatbox vragen te beantwoorden.

Innovatieve totaaloplossing

Tijdens de R+T Digital 2021 presenteert Coulisse een totaaloplossing. De raambekleding specialist introduceert Living Beauty, een tijdloze textielcollectie geïnspireerd op de schoonheid van de wereld. De collectie bestaat uit duurzame stoffen, verfijnde texturen en luxueuze velvets. Hiernaast worden de laatste noviteiten getoond op het gebied van modulaire systemen en slimme automatisering met motionblinds.

Coulisse Academy Week

Door bezoekers deel te laten nemen aan een e-learning programma in het auditorium van de virtuele stand biedt Coulisse de mogelijkheid om tijdens R+T Digital 2021 alle ins en outs van de nieuwste concepten te ontdekken in slechts tien minuten, gepresenteerd door Coulisse-experts.

Christiaan Roetgering, eigenaar van Coulisse: “Deze digitale editie van de R+T past bij de bijzondere tijd die we doormaken. Bij Coulisse zijn we creatiever dan ooit, en klaar om onze nieuwste innovaties en digitale concepten te presenteren in onze virtuele stand, die we qua vormgeving hebben gebaseerd op ons hoofdkantoor in Enter.”

Registreer en win

Registreer je nu alvast met de gratis toegangscode RTCOULISH0121 voor een bezoek aan de virtuele stand van Coulisse tijdens de R+T Digital 2021 van 22 tot en met 25 februari en maak kans op een Apple HomePod mini, Eve Energy Smart Plug & Power Meter of de exclusieve interieurparfum van Coulisse.

Kijk voor meer informatie op coulisse.com/academyweek

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details