Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Coulisse stelt voor: ‘Slimme raambekledingmotor voor de Smart home-toekomst’
De setup code van de Eve MotionBlinds motor kan eenvoudig worden gescand.

Coulisse stelt voor: ‘Slimme raambekledingmotor voor de Smart home-toekomst’

Eve MotionBlinds, ontwikkeld door raambekleding specialist Coulisse in samenwerking met smart home-specialist Eve Systems, is de eerste raambekledingmotor op de markt die Thread ondersteunt. Dit vereenvoudigt de installatie, automatisering en bediening van gemotoriseerde raam­bekleding enorm. De slimme motor werkt met Apple HomeKit-technologie en is klaar voor Matter, de smart home-standaard van de toekomst.

De Eve MotionBlinds motor wordt opgeladen via USB-C.

Toekomstbestendig dankzij Thread

Eenvoud is de belangrijkste drijfveer achter het slimme automatiseringsconcept MotionBlinds van Coulisse. De slimme Eve MotionBlinds motoren zijn hiervan het perfecte voorbeeld. Omdat de motoren geen eigen bridge nodig hebben en zowel Bluetooth als Thread ondersteunen, is installatie en bediening super eenvoudig. 

Gemotoriseerde raambekleding is tot nu toe nooit echt doorgebroken bij het grote publiek. Oplossingen waren complex, kostbaar en moeilijk te integreren in smart home-systemen. Eve MotionBlinds verandert dat. Met de integratie van Thread nemen Coulisse en Eve een voorsprong op de smart home-toekomst die de raambekledingindustrie te wachten staat. Eve MotionBlinds is de perfecte aanvulling op het volledig geïntegreerde raambekleding aanbod van Coulisse. 

De Eve MotionBlinds motoren kunnen – net als andere MotionBlinds motoren – draadloos worden geïnstalleerd en opgeladen via USB-C. Eve MotionBlinds motoren ondersteunen naast Bluetooth ook het Thread-protocol dat speciaal is ontwikkeld voor smart home-oplossingen. Gebruikers scannen simpelweg de HomeKit setup code met de camera van hun iPhone en de motoren sluiten zich automatisch aan op het Thread-netwerk, waardoor ze kunnen samenwerken met andere HomeKit-accessoires, zoals slimme verlichting, thermostaten en camera’s. Het Thread-netwerk is snel en betrouwbaar. Data wordt niet in de cloud opgeslagen, zoals meestal het geval is, maar veilig lokaal op de motoren. Hierdoor is de privacy van gebruikers gegarandeerd. 

Klaar voor de smart home-toekomst met Matter

Thread is ook een belangrijke pijler van Matter, de smart home-standaard van de toekomst, die momenteel wordt ontwikkeld door Google, Amazon, Apple, Samsung en tal van andere IoT-fabrikanten. Smart home gaat in de komende jaren een ongekende vlucht nemen. Matter zal hierin een voortrekkersrol hebben, omdat het volledige interoperabiliteit van smart home-apparaten tot stand brengt. Zodra Matter wordt uitgerold, kunnen Eve MotionBlinds motoren niet alleen Apple HomeKit ondersteunen, maar ook Alexa, Google, SmartThings en andere smart home-systemen. 

Gamechanger in slimme raambekleding

Op de CES 2022 in Las Vegas, ‘s werelds meest invloedrijke beurs voor consumentenelektronica, heeft Eve MotionBlinds twee Best of CES-awards gewonnen en overweldigende aandacht gekregen van internationale tech-media. 

Eve MotionBlinds motoren voor rolgordijnen zijn sinds begin 2022 verkrijgbaar via een groeiend aantal raambekledingspecialisten uit het wereldwijde netwerk van Coulisse. Eve MotionBlinds motoren voor jaloezieën, honingraat plissés en gordijnen komen later beschikbaar.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details