Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Coulisse: ‘MotionBlinds, slimme technologie voor raam­bekleding gepresenteerd op CEDIA Expo 2023’
De slimme technologie van MotionBlinds.

Coulisse: ‘MotionBlinds, slimme technologie voor raam­bekleding gepresenteerd op CEDIA Expo 2023’

Coulisse heeft onlangs op CEDIA Expo 2023 in Denver de slimme technologie van MotionBlinds gepresenteerd. “Deze nieuwe must-have verovert de smart home-wereld met de meest toekomstbestendige en verbonden motoren voor jaloezieën en rolgordijnen die de nieuwste smart home technologieën ondersteunen”, aldus Bas Klein Tuente, Manager Engineering bij Coulisse. Nadat Coulisse eerder dit jaar in Las Vegas werd uitgeroepen tot CES 2023 Innovation Award Honoree, is de eerste deelname van Coulisse aan de CEDIA Expo de volgende strategische zet om MotionBlinds voor raambekleding te presenteren aan pioniers in de snel evoluerende smart home-markt. 

De stand van Coulisse op CEDIA Expo 2023 in Denver.

Het volgende essentiële smart home-apparaat

“Als marktleider op het gebied van raambekleding zijn we klaar om de smart home-wereld te veroveren,” zegt Bas Klein Tuente, Manager Engineering bij Coulisse. “Met de komst van trends als smart home-connectiviteit, veiligheid, energiebesparing, welzijn en productiviteit, is het duidelijk dat raambekleding een enorm potentieel heeft om hier positief aan bij te dragen. De markt voor slimme raambekleding wordt gezien als de volgende gamechanger die een revolutie teweeg gaat brengen in huishoudens en gebouwen over de hele wereld.”

Klaar voor de toekomst van smart home

Coulisse werkt samen met smart home-specialist Eve Systems om de technologie van MotionBlinds verder uit te breiden. Z&R heeft daar al eerder over bericht. De twee bedrijven hebben als eerste slimme raambekledingsmotoren ontwikkeld die de nieuwste smart home-technologieën Thread en Matter ondersteunen, en daarmee plug-and-play interoperabiliteit en platformonafhankelijkheid bieden. De motoren van Eve MotionBlinds werken met Apple Home, Google Home, Amazon Alexa en Samsung SmartThings, zonder dat daarvoor een merkeigen bridge moet worden geïnstalleerd. Verder werken ze samen met andere slimme apparaten zoals thermostaten, verlichting, raamsensoren en beveiligingscamera’s om de ultieme smart home-leefomgeving te creëren. 

Installatie van MotionBlinds is heel gebruiksvriendelijk.

‘Gemakkelijk te installeren en te gebruiken’

“De motoren van MotionBlinds zijn ontworpen om naadloos te worden geïntegreerd in raambekledingssystemen”, aldus Klein Tuente. “Ze zijn voorzien van fysieke knoppen voor gemakkelijke installatie en programmering, zonder het gebruik van afstandsbedieningen.” 

Nu verkrijgbaar

Raambekleding uitgerust met de slimme technologie van MotionBlinds wordt gedistribueerd via een netwerk van fabrikanten en hun dealers. Alle dealers en retailers zijn te vinden door gebruik te maken van de speciale zoekfunctie op motionblinds.com.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details