Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Collectie horizontale jaloezieën vernieuwd
Design XL met bovenbak en onderlat in meerdere kleuren.

Collectie horizontale jaloezieën vernieuwd

“Multisol is al meer dan 40 jaar het merk voor raamdecoratie binnenshuis dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs”, aldus Managing Director Hidde Fockema Andreae. “Met een breed aanbod aan raamdecoratie in tal van materialen, stijlen en kleuren verfraait Multisol ieder interieur.” 

  • Multisol vernieuwt collectie horizontale jaloezieën

Het is algemeen bekend dat horizontale aluminium jaloezieën functioneel comfort en veel privacy bieden. Ze zorgen voor vrij zicht naar buiten, maar voorkomen inkijk. “Met de lancering van de prachtige en complete collectie Horizontale Jaloezieën is deze klassieker door Multisol opnieuw neergezet”, meent Fockema Andreae. “Het ruime kleurenaanbod in verschillende tinten en lakafwerkingen zorgt voor een frisse boost van deze collectie, net als de met zorg samengestelde nieuwe collectie van ladderbanden en -koorden. De unieke en rijke selectie matte items is een absolute eyecatcher in de collectie. Daarnaast zijn er vernieuwende technieken en interieuroplossingen aan de collectie toegevoegd.” 

Design XL – Nieuw in de collectie zijn de stijlvolle meerkleurige bovenbak en onderlat Design XL. Door het gebruik van identieke 50 mm lamellen die in de bovenbak en de onderlat worden geschoven, matcht de kleur altijd. 

50 mm MegaView® – Door een speciale manier van tuimelen zorgt de MegaView® jaloezie voor een grotere opening tussen de lamellen. Deze mogelijkheid was al beschikbaar voor lamellen van 25 mm, vanaf nu is de MegaView® ook beschikbaar voor aluminium jaloezieën met lamellen van 50 mm. 

De collectie bevat een aparte koffer met alle stalenwaaiers, ladderbanden en -koorden. 

De 50 mm MegaView® jaloezie.

Plissé en Duette® update

“Plissé en Duette® zijn al jaren succesvolle Multisol-producten, die we hebben uitgebreid met de trendupdate Hotel Chic”, vertelt Fockema Andreae. “Achttien prachtige nieuwe items op een aparte kaart: metallic kleuren én – full tone – zwarte kleuren voor een maximale verrijking van elk interieur. Bovendien zorgen de gestapelde, honingraatvormige tunnels van Duette® shades als het ware voor een stilstaande luchtlaag, waardoor deze zonwering een isolerende en energiebesparende werking heeft. Daarnaast dempen Duettes® het omgevingsgeluid, waardoor ook de akoestiek van een ruimte verbetert.” 

Bliss® Smart Blinds

Fockema Andreae vertelt dat Multisol begin 2021 het unieke concept Bliss® Smart Blinds landelijk heeft geïntroduceerd. “Dit concept werkt op basis van een bluetoothverbinding tussen product en smartphone. Door middel van een smartphone app kunnen rolgordijnen, horizontale jaloezieën, plissés en Duette® shades en Multishades op slimme wijze worden bediend. Daarmee is slimme raamdecoratie nu écht binnen handbereik, zowel voor de dealer als de eindgebruiker.” 

Multisol noemt de volgende voordelen van Bliss®: 

  • Gemakkelijke installatie
  • Simpele bediening via een app op de telefoon 
  • Geen aanvullende Hub noodzakelijk
  • Bluetooth verbinding
  • Inclusief timers en scènes via je smartphone
  • Geïntegreerde batterijmotor
  • Een goede prijsstelling

Multisol gaat door met de ontwikkeling van Bliss® Smart Blinds voor nieuwe producten en uitvoeringen. Meer nieuws hierover zal worden gecommuniceerd via www.multisol.nl.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details