Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Brustor verlengt overeenkomst met Alpecin-Deceuninck

Brustor verlengt overeenkomst met Alpecin-Deceuninck

We zijn verheugd om de verlenging van het sponsorcontract met Alpecin-Deceuninck aan te kondigen. De overeenkomst is verlengd tot eind 2024.

Begin november vorig jaar kondigde het team, dat toen aan zijn eerste jaar als WorldTeam inging, de komst van Brustor aan. De Belgische fabrikant van oplossingen voor zonwering en terrasoverkappingen stond op de rug van de broek en kraag bij Alpecin-Deceuninck. 
Precies een jaar later is het team verheugd om die overeenkomst met een jaar te verlengen.

Het genoegen is wederzijds. “We kijken tevreden terug op de successen van de ploeg in de voorjaarsklassiekers en de talrijke ritzeges in de grote rondes,” zegt Brustor co-CEO Steven Heytens. 

“Ons engagement bevestigt ons geloof in de kracht van wielrennen en onze ambities om de naamsbekendheid van Brustor als toonaangevende leverancier van zonwering – schaduw producten nationaal en internationaal te versterken. 
Met passie samenwerken als een team, grinta en ambitie om te groeien zijn onze belangrijkste drijfveren en vormen de basis voor ons succes.”

“Daarnaast hechten we veel waarde aan gezond leven en actief sporten. Dit zijn de kernwaarden die we delen met het team. We zijn ervan overtuigd dat de renners van Alpecin-Deceuninck ervoor zullen zorgen dat ons merk het hele jaar door in de kijker zal staan.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details