Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Brustor: ‘Verder bouwen op de nieuwe producten van 2023’
Het kubistisch vormgegeven glasdak B800, hier in antraciet, is vanaf 2024 in een vrijstaande versie leverbaar.

Brustor: ‘Verder bouwen op de nieuwe producten van 2023’

Ook Brustor is in 2024 opnieuw van de partij op de vakbeurs Polyclose. De zonweringfabrikant kijkt met plezier terug op een geslaagde editie van 2022 waar de nieuwe producten B700, B720 en B800 succesvol werden gelanceerd. “De vele zonweringspecialisten die de stand kwamen bezoeken, waren enthousiast over de nieuwe oplossingen en dat hebben we ook na de lancering gemerkt toen de producten op de markt kwamen”, vertelt salesmanager Maxim Devos. 

Brustor kijkt daarom enorm uit naar Polyclose 2024. “We mikken opnieuw op veel sfeer en zullen enkele nieuwe configuraties van de B128XL en de B800 presenteren, twee producten die we eind 2022, begin 2023 hebben gelanceerd.” 

Gekoppelde B128XL geeft meer opties aan de horeca

De B128XL zal vanaf 2024 ook gekoppeld kunnen worden. Tot nu is dat nog niet mogelijk. “We merken dat de B128XL ook een heel goede oplossing voor de horecasector kan zijn”, aldus Devos. “Horecaondernemers zijn vaak op zoek naar terrasoverkappingen die grote oppervlaktes kunnen overkappen. Door meerdere modules van de B128XL te koppelen, zal dit mogelijk worden. Horeca-uitbaters krijgen zo de keuze om hun terras te overkappen met een oprolbaar doekdak en tegelijk te genieten van de vele personalisatiemogelijkheden die ook beschikbaar zijn voor lamellendaken. Denk daarbij maar aan geïntegreerde Brustor ZIP screens, deurpalen, verschillende RAL-kleuren, ledverlichting in het frame, terrasverwarming enzovoorts.” 

De B128XL zal vanaf 2024 ook gekoppeld kunnen worden. Dat is met name interessant voor horecaondernemers.

Vrijstaand B800 glasdak

Ook het B800 glasdak krijgt een extra configuratiemogelijkheid, vertelt Devos. “Tot op heden was ons nieuwe kubistische glasdak enkel halfvrijstaand beschikbaar, als aanbouwmodel. Het moest dus tegen een gevel geplaatst kunnen worden. Vanaf 2024 lanceren we echter ook een vrijstaande variant van de B800. Dat stelt eindklanten in staat om het kubistisch glasdak te plaatsen waar ze maar willen en zo een extra tuinkamer te creëren om te kunnen vertoeven. De geïntegreerde Brustor ZIP screens blijven ook bij de losstaande module beschikbaar, waardoor het geheel volledig kan worden afgesloten. Ideaal dus voor tuinplezier het jaar rond!”

‘Verder groeien met ons dealernetwerk’

“Met deze twee innovaties willen we onze dealers nog meer opties geven om antwoorden te bieden op vragen van de eindklanten. We hebben een uitgebreid gamma zonwering en outdoor living-oplossingen bij Brustor en blijven inzetten op innovatie en rationalisatie van dit assortiment.” 

“Vakbeurzen zoals Polyclose zijn daarom erg belangrijk voor ons. Ze zorgen ervoor dat we onze producten op ware grote kunnen voorstellen aan onze dealers en hun reacties kunnen peilen. Bovendien krijgen we er als producent de kans om in een korte tijd veel verdelers te spreken en te horen wat zij van ons verlangen. Waardevolle informatie die we meenemen in ons innovatieproces. Op die manier kunnen we samen met ons dealernetwerk blijven groeien”, besluit Devos. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details