Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
BREL HOME STELT VOOR: ‘De triangle motor koppelt functionaliteit aan esthetica’
‘De triangle motor koppelt functionaliteit aan esthetica’.

BREL HOME STELT VOOR: ‘De triangle motor koppelt functionaliteit aan esthetica’

In de wereld van raamdecoratie is het plisségordijn een graag gezien product. Deze vorm van binnenzonwering is functioneel én decoratief. Een plisségordijn leent zich uitstekend om als een soort waaier in schuine kozijnen te worden toegepast. Nadeel was echter altijd dat deze driehoekige plissés slecht of niet bedienbaar waren omdat ze vaak te hoog zitten om er comfortabel bij te kunnen. De meeste consumenten gebruiken de driehoekige plissé dan ook vooral decoratief en laten hem permanent naar beneden. Zonde, vond men bij BREL HOME. Met de kennis en kunde van BREL HOME op het gebied van motoren voor binnenzonwering zijn Erik Budding en Reinoud Arts naar de tekentafel gegaan.

‘De triangle motor koppelt functionaliteit aan esthetica’

De ontwikkeling van de Triangle motor

Speciaal voor driehoekige plissés heeft BREL HOME de Triangle motor ontwikkeld. Het is een kleine motor die in de kleine bovenbak van een enkelassig systeem past. Hierdoor is de schuine plissé inclusief Triangle motor perfect voor kleine ramen en smalle tussenruimtes. 

Voor de ontwikkeling van deze motor is unieke software geschreven, want hij moet het product immers op een complexe manier laten zakken. Eerst moet de bovenlat zakken tot horizontaal. Hiervoor wordt maar één kant van het product bediend. Als de bovenlat horizontaal hangt, kan de onderste lat naar de onderste eindpositie zakken. Door een elektronische stopper kan de onderste lat de bovenste niet passeren. Dat voorkomt dat het schuine plisségordijn vast komt te zitten in het raam. 

Installatiecomfort

De installatie van de motor gebeurt in dezelfde vier simpele stappen als bij iedere bi-directionele motor. De motor moet eerst worden aangemeld bij de handzender. Voor de Triangle motor is de DD-2762 handzender nodig. Vervolgens moet de draairichting van de motor worden gecontroleerd en indien nodig worden aangepast. Daarna wordt de bovenpositie ingesteld, waarbij zowel boven- als onderlat boven in het product zit. Na bevestiging van de bovenpositie wordt de bovenlat in horizontale positie gebracht. Daarna kan de onderlat zakken naar de gewenste onderste positie en kan die worden bevestigd. De motor is dan geïnstalleerd. 

Gebruiksgemak

De Triangle motor kan worden aangestuurd met de handige BREL HOME App. De grote innovatie achter de motor is dat een driehoekige plissé niet langer alleen decoratief is, maar vanaf nu ook bedienbaar en dus functioneel. Belangrijk daarbij is dat deze innovaties gebruik maken van ‘proven technology’, dus de techniek is volwassen en volledig getest.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details