Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
BREL HOME innoveert, combineert én jubileert
De BREL HUB-03.

BREL HOME innoveert, combineert én jubileert

Reinoud Arts en Erik Budding zijn twaalf en een half jaar geleden hun samenwerking gestart. “Onder de vlag van BREL HOME heeft de motorisering van zonweringen toen een vlucht genomen”, constateert Budding. “Als ware pioniers zijn we keer op keer met noviteiten gekomen en hebben we de markt kunnen overtuigen van de toegevoegde waarde van het gemak van het motorisch aansturen van buiten- en binnenzonweringen. Het slim aan elkaar koppelen van verschillende technologieën draagt daaraan bij, zoals de bi-directionele motoren met de door BREL HOME ontwikkelde app en HUB.”   

BREL BLE45-20 accu buismotor.

De zonweringindustrie heeft in de afgelopen twaalf en een half jaar grote veranderingen doorgemaakt. Niet alleen in uiterlijk met nieuwe materialen en systemen, maar ook op het gebied van bediening, van handmatige naar motorische (solar) besturing met accu-technologie. BREL HOME heeft zich voortdurend in de mogelijkheden verdiept en zich ingezet om nieuwe oplossingen via zijn dealers voor het grote publiek beschikbaar te maken. 

Zo heeft BREL HOME onder meer de bi-directionele motors met accu voor binnenzonwering geïntroduceerd. Dat is een motorbesturing, waarmee in combinatie met de BREL HOME-app de stand van de lamellen kan worden geregeld, onafhankelijk van de positie waarin de jaloezie zich bevindt. “Daarnaast kunnen er door het combineren van slimme technologieën diverse scenario’s voor de bediening worden gemaakt”, licht Arts toe. “De BREL HOME-app kan bijvoorbeeld via de HUB eenvoudig worden gekoppeld aan Google Home, Siri, Alexa, Control4, Homey et cetera. Daarmee kunnen de producten ook via spraak worden aangestuurd.” 

Erik Budding.

Gemak en comfort

Een belangrijk aandachtspunt voor BREL HOME is dat het installeren van de verschillende toepassingen voor de gebruiker gemakkelijk is. “Iedereen moet onze producten eenvoudig in gebruik kunnen nemen en van het comfort kunnen genieten”, meent Budding. “Wij sturen met het product een handleiding mee en via onze website kunnen filmpjes worden gedownload. Wat betreft de HUB is de installatie door de bluetooth connectie bij de eerste ingebruikname nu nog eenvoudiger. Dat is weer een nieuwe ontwikkeling! De aansturing via de BREL HOME-app wijst zich daarna vanzelf.”

Reinoud Arts.

Blijvende ontwikkelingen

Dat de innovaties op het gebied van aansturing van zonweringen binnen en ook buiten aanslaan, blijkt uit de groei die BREL HOME in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Arts en Budding Zijn hun samenwerking vanuit een garage gestart, maar inmiddels huist hun bedrijf met een tienhoofdig team in een pand met een experience center en een onlangs gemoderniseerd magazijn aan de Voltastraat in Doetinchem. “De ontwikkelingen blijven doorgaan en het lijkt wel alsof we continu tijd tekortkomen om alle innovaties bij te houden, onze bestellingen na te komen en vragen te beantwoorden”, aldus Budding. “Onze dealers zijn ons groot goed. Zij zijn immers onze connectie met de consument die onze motoren, app en HUB afnemen!” 

BREL solar motor voor screens.

Jubileumfeest en -actie

Samen met dealers én consumenten gaat BREL HOME zijn jubileum vieren, want het twaalf en een half jarige bestaan is volgens Budding en Arts reden voor een feestje. “We lanceren op 1 juli een mooie actie. Bij aankoop van vier zonweringproducten met bi-directionele motoren krijgt de consument gratis een Brel HUB-03 cadeau, waarmee alles via de BREL HOME-app kan worden bediend!”, aldus Budding. Deze actie – waarvoor de dealers van BREL HOME van aansprekend promotiemateriaal worden voorzien – duurt tot 30 september 2023. “Daarnaast organiseren we in september een feest voor onze klanten”, vult Arts aan. “Dat doen wij op de beurs Incoda, waaraan wij van 24 tot en met 26 september deelnemen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details