Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Boonen opent nieuwe showroom in Kontich

Boonen opent nieuwe showroom in Kontich

Grootste Outdoor Living, zonwering en raamdecoratie toonzaal van Antwerpen meet ruim 1.500 m²

Buitenproducten ontdek je het best in open lucht. Dat heeft Boonen uit Kontich goed begrepen. Hun nieuwe showroom combineert een modern indoorgedeelte voor zonwering en raamdecoratie met een ruime, gloednieuwe belevingstuin van bijna 1.000 m². Daar nodigen 7 complete buitenkameropstellingen je uit om te ervaren wat buitenleven in de praktijk kan betekenen.

Raamdecoratie, zonwering en buitenruimtes

Raamdecoratie, zonwering en buitenruimtes: met die combinatie aan producten laat Boonen zijn klanten al ruim 40 jaar genieten, binnen en buiten. Een fris en lichtrijk huis in de zomer of een herfstdag buiten op je terras? Met oplossingen op maat leef je elk seizoen voluit. “Ons doel is klanten volledig te ontzorgen”, zegt zaakvoerder Luc Boonen. “Correcte opmeting, vakkundige plaatsing en probleemloze nazorg maken deel uit van onze service. Al begint alles bij persoonlijk advies. Om de oplossing te kiezen die matcht met de stijl, noden en budget van elke klant, hadden we nood aan een grotere showroom, waar we concepten en producten écht kunnen tonen.”

Indoor en outdoor

En of Boonen het groots zag. Met ruim 1.500 m² showroomoppervlak realiseerden ze meteen de grootste outdoor living, zonwering en raamdecoratie toonzaal van Antwerpen, waarvan zo’n twee derde in open lucht. De nieuwe locatie biedt onder andere ruimte aan een brede waaier Renson-producten. Zo zijn er diverse compleet aangeklede terrasoverkappingen opgesteld, maar ontdek je net zo goed de mogelijkheden van beprinte Renson-screens voor een vliesgevel. Die combinatie van een indoor en outdoor showroom laat je als klant toe de mogelijkheden maximaal en in alle comfort te ontdekken.

Renson Premium Ambassador

Als Premium Ambassador is Boonen het eerste aanspreekpunt voor Renson-klanten in de buurt. Bovendien hebben ze korte communicatielijnen met de Belgische fabrikant in zonwering en outdoor living. Luc Boonen: “Zo zijn we onder meer meteen op de hoogte van nieuwigheden in het gamma. De extra toonzaalruimte laat ons voortaan toe deze innovaties telkens de passende aandacht te geven. Inspireren en informeren, dat is onze missie. En die zetten we met de nieuwe showroom kracht bij.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details