Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Bella Vista: ‘Een aluminium schuifpui tovert een veranda om in een echte tuinkamer’ 
Pui met sierstrip in een binnenopstelling.

Bella Vista: ‘Een aluminium schuifpui tovert een veranda om in een echte tuinkamer’ 

De kans is groot dat de bezoeker bij Bella Vista Veranda’s in Helmond bij binnenkomst een fun fact krijgt voorgelegd. Jolijn Jalink, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie, moet lachen en zegt: “We vragen onze gasten vaak waarom ze denken dat wij voor ons gamma veranda’s en glazen schuifwanden gekozen hebben voor de namen Sirius, Polaris en Aludra? Meestal weet men het antwoord niet, maar als we dan zeggen dat al onze producten zijn vernoemd naar sterren, dan valt het kwartje.” 

“Want er is toch eigenlijk niets mooiers dan een sterrenhemel. Daar wil je van genieten!”, gaat Jalink verder. “En dat kan ook zittend onder een verandadak of achter een glazen schuifwand. Genieten is wat ons betreft de essentie van het begrip buitenleven. Je wilt een zijn met de natuur door de tuin te betrekken bij het interieur. Bovendien creëer je meer vierkante meters leefoppervlak. Daarbij komt dat er sinds de coronaperiode meer dan ooit behoefte is aan – zicht op – de buitenlucht. Nog steeds wordt er veel thuisgewerkt en dus moet die thuiswerkplek open zijn. Het verklaart deels de toenemende vraag naar onze producten.” 

Jolijn Jalink: ‘De Sirius heeft een prachtige Chique uitstraling!’

Een product dat Jolijn Jalink graag onder de aandacht wil brengen, is de aluminium schuifpui Sirius. “Met deze pui wordt een veranda in een handomdraai omgetoverd in een échte tuinkamer”, legt ze uit. “Met de Sirius kan vier seizoenen van een terrasoverkapping worden genoten, dus ook in de winter! De pui is namelijk vijf keer beter geïsoleerd dan een gewone glaswand, waardoor eindgebruikers voor het gebruik minder afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.” 

Jalink vertelt dat de Sirius vier verschillende sluitingsmogelijkheden kent, te weten een eenvoudig schuifvergrendelslot, een sleutelslot, een hendelslot én een handelsslot met meerpuntsvergrendeling. Daarnaast wijst ze op de ingebouwde sierstrip. “Die is bevestigd tussen het glas en creëert een chique uitstraling.” 

De rail voor de Sirius is beschikbaar met drie, vier of vijf sporen. Daardoor kan de glazen schuifwand op verschillende manieren worden vormgegeven. De pui is verkrijgbaar met 10 mm veiligheidsglas en 20 mm dubbel veiligheidsglas 4.12.4. Getint en opaal glas zijn ook een optie. De maximale breedtemaat van een paneel is 1250 mm en de inbouwhoogte is mogelijk tot en met 3000 mm. “Welke variant het ook wordt, vanuit huis houd je altijd zicht op de sterren!”, lacht Jolijn Jalink.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details