Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
BD Line presenteert het antwoord op webshops en bouwmarktprijzen

BD Line presenteert het antwoord op webshops en bouwmarktprijzen

BD Line presenteert een nieuwe formule voor de dealers om de consument aan zich te kunnen binden. Prijs, Kwaliteit, Kennis en Service blijven zoals u gewend bent van BD Line.

Met het nieuwe concept genaamd BOXBLINDS® biedt BD Line vanaf september 2019 een echt vernieuwend antwoord in de raamdecoratie markt.

Internet, prijsvechters, DHZ ketens en andere aanbieders, welke direct concurrerend zijn tegen de gerenommeerde retailers, hebben inmiddels een grote hap uit de markt van de raamdecoratie genomen.

Hierdoor staan prijzen onder druk en blijven, helaas, kwaliteit en kennis vaak achter, wat weer tot een ontevreden consument leidt.

Klanten doen hun huiswerk online en lopen vaker weg vanwege onverklaarbare prijs- verschillen, omdat voor hen het verschil in kwaliteit en service te onduidelijk is.

BOXBLINDS® zorgt ervoor dat deze prijsdis- cussie tot het verleden behoort en dat de retailer de klant in de winkel houdt. Zo kan de retailer zich focussen op de klant en het juiste advies en behoudt hij of zij de optie tot up-selling en de verkoop van interieur gerela- teerde producten.

Ons doel: Een vaste partner zijn in de Bene- lux-retail en zorgen voor klant en consument door prijs en kwaliteit op realistische wijze bij elkaar te brengen. We maken gebruik van de nieuwste mogelijkheden in web toepassingen (waaronder o.a. online bestellen door onze dealers) en snelle logistieke oplossingen. Iedere order zal direct vanuit onze fabriek aan de dealer worden verzonden, zodat we de snelste levertijden kunnen garanderen.

Introductie: Op de InCoDa 2019 te Gorinchem wordt BOXBLINDS® gepresenteerd en zullen de eerste 500 collecties beschikbaar zijn. Dealers kunnen zich ter plekke of van tevoren inschrijven om zeker te zijn van de BOXBLINDS® collectie.


Het antwoord op webshop & bouwmarktprijzen in raamdecoratie

 • Kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen
 • Compacte & sterke trendy collectie
 • Snelle levertijden (binnen 10 werkdagen in huis)
 • Volledig afgestemd op u als winkelier en alleen toegankelijk vóór u als winkelier.

 

BOXBLINDS® brengt een compacte doelgerichte raamdecoratie collectie tegen uiterst concurrerende prijzen. De BOXBLINDS® collectie zorgt ervoor dat de prijsdiscussie wordt overgeslagen en de retailer vanuit eigen kracht en aanpak met iedere klant aan de slag kan!

InCoDa te Gorinchem, 15-17 september – stand: 210

 • 282 collectie items
 • Rolgordijnen Uni, Print in lichtdoorlatendeen Blackout kwaliteiten
 • Cassette Duo Rollers
 • Jaloezieën in Aluminium en Hout
 • Plissé en Honeycell toepassingen,
  zowel opgespannen als Top down Bottom up
 • Verticale lamellen in stof en PVC.

 

Toelichting:

De bekende, bestaande en gerenommeerde retailers worden bedolven onder grote marketing gestuurde ondernemingen die behalve hun core business ook graag een hap willen nemen uit de markt van raamdecoratie.

Gevolg:

mooie boeken, mooie foto’s en een mooi verhaal, maar minder kennis van zaken en product en vaak een service/ verkoopondersteuning die achter blijft. Het is in die gevallen helaas maar al te vaak zo dat de retailer in een prijsdiscussie terecht komt waarin de goede prijs/kwaliteitverhouding onder druk komt te staan.

BOXBLINDS® heeft hier de afgelopen jaren onderzoek naar gedaan en is tot de conclusie gekomen dat het weldegelijk mogelijk is de bezoekende klant aan je te binden en ‘in de winkel’ te houden.

BOXBLINDS® heeft een simpele formule.
We bieden niet aan via internet, geen directe verkoop maar alleen door gerenommeerde retailers. Met een core-collectie in 282 items en diverse raamdecoratieproducten bieden we de dealer de mogelijkheid om vanaf een basis prijsniveau de consument een mooie en kwalitatief goede collectie aan te bieden.

Dit geheel tegen prijzen die goed competitief zijn en de consument zo dus geen reden meer geven om te vertrekken.

Bovendien zorgt de BOXBLINDS® collectie ervoor dat het gesprek over de inhoud kan gaan, wat de retailer een mogelijkheid geeft niet alleen de klant aan zich te binden
maar tegelijkertijd aandacht te kunnen schenken aan aanvullende verkoop zoals bijvoorbeeld accessoires, vloeren en overige interieurartikelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details