Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
AVZ-Group: ‘Dat is de kracht van de Alora’
Twee Alora’s voorzien het terras van een villa van schaduw.

AVZ-Group: ‘Dat is de kracht van de Alora’

“Het Alora terrasscherm is een modern kubistisch terrasscherm met geïntegreerde lichtlijst dat met zorg is samengesteld om de consument aan te spreken”, aldus Ingrid Drieling, marketingmanager van AVZ-Group. “Het kubistische design met subtiel afgeschuinde hoeken geeft dit scherm een uniek uiterlijk, dat kan worden gecombineerd met – bijna – alle bouwstijlen en huistypen, van rijtjeshuis tot villa.”

Detailbeeld.

De techniek

Voor de techniek achter zijn terrasschermen zet AVZ-Group in op kwaliteit en montagegemak. De Alora maakt hierop geen uitzondering. AVZ-Group noemt de volgende kenmerken van dit terrasscherm: 

• Wand- en plafondmontage mogelijk

• Te plaatsen onder hoek van 5 tot 35 graden

• Tot maximaal 5000 mm breed x 3000 mm uitval of 5500 mm breed x 2500 mm uitval

• Gemakkelijke montage door omgekeerde kapsteunen

• Geen montageplaat nodig

• Leverbaar met of zonder geïntegreerde lichtlijst

Met zorg samengesteld

Als zonweringspecialist vindt AVZ-Group het belangrijk om voldoende keuze te bieden als het gaat om uiterlijk en opties. “Maar uit onderzoek blijkt dat te veel keuze de consument ook afschrikt. Het ‘door het bos de bomen niet meer zien’-effect! Daarom bieden wij de Alora aan met een zorgvuldig samengesteld aantal uiterlijke kenmerken”, licht Ingrid Drieling toe.

“Het frame is standaard leverbaar in vier populaire aluminiumkleuren: RAL 9010, RAL 9007 structuur, RAL 7016 structuur en RAL 9005 structuur. Daarnaast heeft de klant vrije keuze uit de vernieuwde Tibelly acryldoekcollectie bestaande uit 76 zonweringdoeken die zijn afgestemd op de laatste designtrends.”

Alora met optionele lichtlijst. De verlichting vergroot de gebruiksmogelijkheden van het scherm.

“Dan is er nog de optionele geïntegreerde lichtlijst die zorgt voor sfeervolle verlichting van het terras. Door middel van een aantal simpele keuzes, stelt de eindgebruiker de Alora exact naar wens samen, zonder dat de keuzestress toeslaat.” 

De kracht van de Alora

“Een kubistisch terrasscherm, geschikt voor rijtjeshuis tot villa, keuze uit zorgvuldig geselecteerde uiterlijke kenmerken én optionele lichtlijst. Een aanwinst voor iedere eindgebruiker én daarom ook voor uw showroom. Dat is de kracht van de Alora”, aldus Ingrid Drieling.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details