Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Zonweringoplossingen met designdiversiteit’ 
Het screendoekassortiment van heroal bestaat uit lichtdoorlatende en ondoorzichtige doeken die door reflectie en absorptie van de zoninstraling een reductie van de zonne-instraling tot 100% mogelijk maken.

‘Zonweringoplossingen met designdiversiteit’ 

Heroal heeft zijn externe textiele zonweringsystemen zo ontwikkeld dat op verschillende manieren kan worden voldaan aan de eisen die in de moderne woning- en projectbouw aan een efficiënte zonwering worden gesteld. Het screendoek weert de zon, waardoor de binnentemperatuur op hete dagen aangenaam koel blijft, terwijl daglicht onverminderd in het interieur kan doordringen. Bovendien kan de buitenzonwering esthetisch aan de gebouwschil worden aangepast.  

Het assortiment van heroal omvat verschillende screensystemen voor ramen en deuren, waarbij het screendoek middels een rits door een geleider, een fijne roestvaststalen kabel of onopvallend door de onderlijst wordt geleid. Volledige integratie van een screensysteem in de vliesgevels is ook mogelijk. Verder kunnen de screensystemen – naar wens horizontaal of verticaal toegepast – ook bij terrasoverkappingen worden gebruikt. 

Voor een maximale vormgevingsvrijheid en kleur­gelijkheid met de gebouwschil worden de aluminium onderdelen van de systeemoplossingen van heroal gecoat met de weerbestendige heroal hwr-poedercoating, die verkrijgbaar is in talrijke kleuren. 

Het screendoek van heroal biedt bescherming tegen de zonnewarmte, verblinding en inkijk en biedt afhankelijk van de gekozen kwaliteit tot 100% uv-bescherming.

Zipscreentechnologie

Het zipscreensysteem heroal VS Z is een buitenzonwering die ook heel geschikt is voor hoge gebouwen met een grote windbelasting. Dat komt natuurlijk met name doordat het doek door de ritstechnologie in de zijgeleiders is gefixeerd. Het hoogwaardige doekenassortiment bestaat uit lichtdoorlatende en ondoorzichtige screendoeken. Omdat er bij een ritsscreen geen spleet tussen het doek en het raamkozijn is, maakt de heroal VS Z in combinatie met het heroal blockout-textiel 100% verduistering mogelijk. Tegelijkertijd wordt ook de uv-straling tot 100% gefilterd. 

Met de ruim 250 verschillende doeken in het standaardportfolio biedt heroal veel vormgevingsmogelijkheden aan. Omdat het doek, afhankelijk van de gekozen kwaliteit, is gemaakt van gecoat glasvezel of polyester met een hoge treksterkte, is het water- en vuilafstotend, ademend en uv- en schimmelbestendig. Volgens heroal is het daarom een oplossing die zorgt voor duurzaamheid en een grote mate van functionaliteit, ook op de lange termijn. Het doekenportfolio van heroal is volledig op voorraad, wat korte levertijden mogelijk maakt. 

De heroal VS Z creëert een aangename sfeer in het interieur.

Een duurzame systeemoplossing met flexibele ontwerpvrijheid

Om het zonweringsysteem in kleur aan te pas­sen aan de gebouwschil kunnen de aluminium zijgeleiders, de kast en de onderlijst van de heroal VS Z in de fabriek naar wens van de klant worden voorzien van een poedercoating in elke gewenste RAL-kleur, in de exclusieve kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier of ze kunnen worden voorzien van de innovatieve heroal SD-oppervlakteafwerking. Op deze manier kunnen alle voordelen van de heroal hwr-poedercoating optimaal worden benut, benadrukt heroal en bijdragen aan de levensduur van het systeem, samen met de hoge materiaalstabiliteit van het gebruikte aluminium. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details