Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
WINSOL STELT VOOR: DRIE NIEUWE SFEERWANDEN VOOR DE PERGOLA SO!
(Beeld: AF-Fotografie.com)

WINSOL STELT VOOR: DRIE NIEUWE SFEERWANDEN VOOR DE PERGOLA SO!

Dankzij terrasoverkappingen als de bekroonde Pergola SO! van Winsol vervaagt de grens tussen binnen en buiten steeds meer. “Je ervaart het comfort van je woonkamer ook buiten onder je terrasoverkapping, in de omstandigheden die je zelf kiest”, aldus het bedrijf. Door de uitbreiding van het leveringsprogramma met een drietal nieuwe sfeerwanden, verwacht Winsol dat de samensmelting van binnen en buiten verder zal doorzetten.

Outdoor gordijnen

Gordijnen zorgen voor het huiselijke karakter in een woonkamer. Ze zijn decoratief, maar zorgen ook voor privacy én ze houden de zon tegen. Daarnaast roepen ze bij velen een vakantiegevoel op. Om daar op in te spelen, voegt Winsol nu trendy buitengordijnen toe aan zijn gamma zijdelingse afsluitingen. Winsol heeft daarvoor het Sunbrella® doek van Dickson gekozen. Deze geweven acrylstof is speciaal ontwikkeld voor buiten (onder andere voor kussens voor buitenmeubels) en is bestand tegen water, vuil, rotting en uv-straling. 

De eindgebruiker kan zijn Pergola SO! volledig naar eigen smaak vormgeven. Er kan worden gekozen uit meer dan 58 kleuren en 4 stoffen met een verschillend motief, voor meer of juist minder privacy en lichtdoorlatendheid. De gordijnen kunnen ook worden gecombineerd met Winsol SolFix screens of glazen schuifwanden en zijn ook geschikt voor horecatoepassingen. 

De nieuwe verticale designelementen kunnen met RGB led-strips worden uitgerust. (Beeld: AF-Fotografie.com)

Verticale designelementen met led-verlichting

Met een van de vele led-verlichtingsopties kan de eindgebruiker zelf de sfeer van zijn Pergola SO! bepalen. Met de verticale designelementen voegt Winsol nog een optie toe aan dat al uitgebreide lijstje. Deze verticale, draaibare lamellen, die kunnen worden uitgevoerd in houtlook of een RAL kleur naar keuze, kunnen namelijk ook met witte of gekleurde led-strips worden uitgerust. De kleuren van het licht kiest de eindgebruiker zelf via de app op smartphone of tablet. 

De verticale lamellen kunnen handmatig, met drukknoppen in een staander of met de app worden bediend, bijvoorbeeld voor meer doorkijk en verluchting. Alles is mogelijk, ook het volledig of maar voor de een deel afsluiten van de Pergola SO! 

Trendy buitengordijnen zijn een van de mogelijkheden om de Pergola SO! af te sluiten. (Beeld: Luminans.fr)

Glazen schuifwanden met steellook

Een derde vorm van afsluiting die Winsol lanceert, zijn glazen schuifwanden met steellook. Meer daarover in het Thema Glazen Wanden, elders in deze Z&R.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details