Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Wilms: ‘Het zonnescherm 700LX combineert techniek met design’
De 700LX bij een huis gebouwd in een moderne bouwstijl.

Wilms: ‘Het zonnescherm 700LX combineert techniek met design’

“Ongeacht of mensen kiezen voor een strakke bouwstijl met gepleisterde buitenmuren of gelijmde bakstenen of voor een woning in landelijke pastoriestijl met kruisverdelingen in de ramen, het zonnescherm 700LX van Wilms past bij elke bouwstijl”, zegt marketingmanager Andres Lesire van Wilms. “Daarom is dit scherm ook uitstekend geschikt om in te passen bij de renovatie van een bestaande woning in een klassieke bouwstijl” 

“Bij Wilms luisteren we naar onze klanten”, gaat Lesire verder. “Daarom hebben we dit volledige nieuwe zonnescherm ontwikkeld, dat perfect geschikt is voor welhaast elke nieuwbouw of renovatie. De traditionele ronde vormen van zowel kast als voorprofiel zijn verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor een eigentijds en strak, kubistisch design. Vergeet niet dat een zonnescherm 90% van de tijd gesloten is. Een slanke, stijlvolle kast die bij elke gevel past, is dan een duidelijke meerwaarde.” 

De 700LX bij een huis met een landelijke bouwstijl.

Features

De kast van het scherm is uitgerust met magnetische zijkappen, waardoor de motor en de bedieningselementen steeds gemakkelijk bereikbaar blijven. Dankzij de Somfy motor en de multifunctionele afstandsbediening kan het scherm met een druk op de knop worden bediend. Koppeling aan een smart home-installatie is ook mogelijk. 

Omdat terrassen en raampartijen alsmaar groter worden, is de 700LX van Wilms leverbaar van 2 tot 7 m breed, met een uitval van 1,5 tot maximaal 3,5 m. Het scherm is daarmee ook heel geschikt voor grootformaat-terrassen. “Meer dan voldoende om schaduw en verkoeling te brengen op een terras van 5 op 3 m”, aldus Lesire. 

Om het terras ook te kunnen gebruiken als het gaat schemeren of donker wordt, is de 700LX standaard uitgerust met zowel directe als indirecte led-verlichting. Met de afstandsbediening kunnen de beide lichtstroken apart worden bediend en desgewenst ook gedimd.

Naast het design bepalen de kleur van de hardware en het doek de uitstraling van een zonnescherm. Voor zijn knikarmschermen heeft Wilms de 24 meest verkochte doeken in de overzichtelijke en handige Wilms SunCollection verzameld. Omdat Wilms een ruime voorraad van deze doeken aanhoudt en de doeken bovendien in eigen huis worden geconfectioneerd, kan de 700LX uiterst snel worden geleverd. 

Wilms noemt de volgende zeven troeven van het knikarmscherm 700LX: 

  1. Een strak design met rechte kast en voorprofiel

2. Volledig op maat gemaakt

3. Indirecte en directe dimbare led-verlichting

4. Kast, armen en voorprofiel af te werken in een RAL kleur naar keuze

5. Keuze uit 24 doeken uit de Wilms SunCollection

6. Professionele plaatsing door een Wilms vakman

7. Vijf jaar garantie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details