Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Weinor: ‘Hoogwaardige zon-, regen- en windbescherming voor buiten’
Lamellendak Artares met belastbare statische lamellen en krachtige motor.

Weinor: ‘Hoogwaardige zon-, regen- en windbescherming voor buiten’

Weinor biedt een uitgebreid portfolio van maatwerkconcepten voor tuinkamers, terrasoverkappingen en zonneschermen aan om tegemoet te kunnen komen aan de hedendaagse behoeften van terras- en balkoneigenaren. Het bedrijf met hoofdzetel in Keulen profileert zich met meervoudig onderscheiden designconcepten, montagevriendelijkheid en een uitgekiende engineering ‘Made in Germany’ om zijn klanten een moderne outdoor living-ervaring te bieden. 

Lamellendak Artares: ‘Aangenaam bioklimaat in moderne look’

Het lamellendak Artares is verkrijgbaar als vrijstaande of aan de gevel gemonteerde variant en als enkel of gekoppeld systeem. Voor een flexibele klimaatregeling kunnen de belastbare statische lamellen in de gewenste stand worden gedraaid, tot een grote openingshoek van 140 graden. De krachtig buismotor en de moderne dempingstechniek zorgen volgens Weinor voor een snelle, veilige en stille rotatie. 

Glasoase met glazen schuifwanden zorgt voor een verlengd terrasseizoen.

Glasoase: ‘Modulaire outdoor living-oplossing’

De rondom beschermde Glasoase van Weinor geeft terraseigenaren de mogelijkheid om ook onder slechte weersomstandigheden buiten te verblijven. De Glasoase bestaat uit een glazen terrasdak, frameloze glazen onderbouwelementen en toebehoren, zoals verticale zon­wering, een verwarmingssysteem en ledverlichting. De glazen elementen w17 easy van Weinor kunnen gemakkelijk worden geopend. Voor het pure buitengevoel kunnen de elementen naar elkaar toe en naar de zijkanten worden geschoven. Bij regen kan het systeem snel weer worden gesloten. 

Terrasoverkappingen: ‘Solide constructies voor maximale regen- en windbescherming’

De terrasoverkappingen van Weinor kenmerken zich volgens het bedrijf door een elegante constructie, een fraai design en een hoge belastbaarheid. Door het grote aantal types en uitvoeringen zijn ze geschikt voor diverse bouwvormen en gebruikerseisen. Dankzij hun duidelijke vormentaal passen de meest recente aanwinsten, te weten de kubistische Terrazza Pure zonder optisch waarneembaar afschot van het dak en de kubistische Terrazza Sempra met klassiek dakafschot, ook goed bij moderne bouwvormen. De afwatering van deze overkappingen is onzichtbaar geïntegreerd in de kubistisch vormgegeven staanders. 

Voor gebieden met veel wind en/of lastige gevels: pergolazonweringen.

Serrezonweringen: ‘Bescherming tegen hitte en verblinding in één’

Weinor heeft boven- en onderliggende serrezonweringen in het assortiment om het terras tegen hitte en directe zoninstraling te beschermen. Door zijn ‘flexibele constructie’ kan de bovenliggende serrezonwering WGM Top volgens Weinor met terrasoverkappingen van hout, aluminium of staal en zelfs met Glasoases en serres worden gecombineerd, terwijl het doek van de slanke onderliggende zon­wering Sottezza II juist voor huiselijkheid op het terras zorgt. 

Pergolazonweringen: ‘Plaza Viva en Weinor PergoTex II’

Pergolazonweringen bieden bescherming tegen zon, wind en regen op terrassen met veel wind en/of terrassen van gebouwen met licht belastbare gevels. Afhankelijk van de uitvoering en het gekozen doek bieden zij korte of langer bescherming tegen de regen. Om natuurlijk licht op het terras toe te laten, kan het doek als het droog is worden opgerold. De constructie van de pergolazonweringen met stevige staanders zorgen voor maximale stabiliteit, ook als er grotere oppervlakken beschaduwd moeten worden. 

Het compacte kubistische zonnescherm Smaila.

Knikarmschermen: ‘Zonbescherming voor compacte en grote terrassen’

De knikarmschermen van Weinor zijn verkrijgbaar in diverse varianten voor verschillende terrasformaten en met bijpassend accessoires, zoals geïntegreerde ledverlichting of volant. De knikarmschermen zijn verkrijgbaar in klassiek en modern design, zoals het nieuwe compacte en kubistische zonnescherm Smaila. 

Besturingsmogelijkheden: ‘Met afstandsbediening, Smart Home of automatische weersafhankelijk’

Weinor biedt voor elke situatie een passende besturing aan: bedraad, met een handzender, van afstand bediend met de smartphone, geïntegreerd in een Smart Home-bediening of middels een automatische, weersafhankelijke bediening. Voor Weinor producten zijn er verschillende besturingsmogelijkheden, van Weinor BiConnect of van Somfy.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details