Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano®: ‘Moderniseren met duurzame raamdecoratieoplossingen’ 
Plisségordijnen passen bij elke bouwstijl.

Verano®: ‘Moderniseren met duurzame raamdecoratieoplossingen’ 

Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van iedere woning. Het biedt privacy, regelt de lichtinval en voegt een persoonlijke stijl toe aan de inrichting. Met de technologische ontwikkelingen van de laatste jaren is raamdecoratie een steeds belangrijker onderdeel geworden van de slimme, moderne woning en een instrument voor energiebesparing. “Met het uitgebreide assortiment raamdecoratie van Verano® helpen we iedereen met het moderniseren van een woning, zodat iedereen in controle kan zijn over zijn eigen leefomgeving”, zegt hoofd communicatie Evelien Janssen-Verweij van Verano®. 

Slimme raamdecoratie

Een van de grootste voordelen van slimme raamdecoratie is natuurlijk het gemak. Met de komst van gemotoriseerde jaloezieën en plissés kan raamdecoratie worden bediend met een druk op de knop, een afstandsbediening of zelfs met de stem via een slimme assistent. Dat dient niet alleen het gemak, maar is ook een ideale oplossing voor hoge ramen of ramen op moeilijk bereikbare plekken. Bovendien helpt slimme raamdecoratie ook bij energiebesparing, zeker als ze efficiënt wordt ingezet door middel van programmeringen. Kortom, slimme raamdecoratie biedt tal van verkoopargumenten, waarmee het assortiment binnenzonwering en raamdecoratie van een zonweringspecialist naar een hoger niveau wordt getild. 

Houten jaloezieën van Verano®.

Duurzame hardware

“Door de volledig vernieuwde hardware collectie voor onze plissés verzorgen wij een duurzame optie voor iedere woning”, aldus Evelien Janssen-Verweij. “Deze 22 mm hardware collectie vervangt de huidige 20 mm hardware collectie en bevat ook verschillende nieuwigheden, waaronder spanvoetjes, een magneetvergrendeling en de keuze uit nieuwe kunststof en aluminium handgrepen in drie verschillende kleuren.” 

“Tevens introduceren wij met deze collectie een aantal nieuwe bedieningsmogelijkheden voor een verhoogd gebruikersgemak. Denk daarbij aan een greepprofiel voor een eenvoudigere bediening en plakprofielen zonder schroeven voor zijgeleiding, waardoor boren in het kozijn niet langer nodig is. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met een top-down-bottom-up motor. Middels deze motor kan iedere woning worden gemotoriseerd en kan de zonweringsspecialist gemakkelijk de boven- en onderpositie van de plissés instellen.” 

“Naast hun decorerende en isolerende functie, zijn onze plissés na jarenlang plezier ook duurzaam afbreekbaar. Bij de productie van plisségordijnen worden verschillende materialen gebruikt: aluminium, plastic, de bediening en de plisséstof. Zowel aluminium als plastic zijn recyclebare materialen, zelfs als het aluminium gepoedercoat is. De keuze voor een plisségordijn met een true® stof verkleint de ecologische voetdruk, waardoor de gebruiker bijdraagt aan een betere toekomst.” 

De conclusie is dat raamdecoratie een belangrijk onderdeel is van de moderne woning en tal van voordelen biedt, zoals gemak, duurzaamheid en stijl. Door te kiezen voor slimme raamdecoratie, kunnen eindgebruikers hun woningen moderniseren en daarmee een comfortabelere en duurzamere leefomgeving creëren. Daarmee is raamdecoratie een rendabele investering voor consument en zon­weringspecialist én voor een groenere toekomst. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details