Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano® introduceert vernieuwde raamdecoratie collecties
Met de juiste raamdecoratie maak je ieder interieur helemaal compleet!

Verano® introduceert vernieuwde raamdecoratie collecties

Het raamdecoratie assortiment van Verano® is vernieuwd en uitgebreid met verschillende nieuwe producten en collecties: plissé- en honingraatplissé collectie, houten jaloezieën en de Smartfit Pro. 

De vernieuwde plissé- en honingraatplissé collectie creëert een modieuze en rustgevende uitstraling voor elke woning.

Ontdek de nieuwe plissé- en honingraatplissé collectie 

Waar onze huizen eerst vol hingen met felgekleurde raamdecoratie en zonwering, kiezen we nu massaal voor natuurlijke tinten. Kleuren zoals beige, licht groen, maar ook zachte pasteltinten en neutrale tinten zoals crème zijn kleuren die rust en zachtheid uitstralen. Door te kiezen voor lichte tinten in een interieur kun je een ruimte optisch vergroten. Daarnaast wordt er steeds vaker gekozen voor plissés met een honingraatstructuur, met name door hun isolerende en UV-werende werking. 

De vernieuwde plissé- en honingraatplissé collectie van Verano® speelt precies hierop in. De collectie bestaat uit 152 items, waarvan meer dan 90 items nieuw zijn toegevoegd. De plissés met vernieuwde patronen en tone-tone kleuren – aan beide kanten kleuren – creëren een modieuze en rustgevende uitstraling voor elke woning. Een van de nieuwe toevoegingen in de (honingraat)plissé collectie is de serie true® stoffen. Stoffen met het true®-logo zijn echte, duurzame stoffen. De stoffen zijn gemaakt van gerecycled post-consumer polyester. Door de eerlijke, traceerbare materialen en eerlijke productieprocessen, kunnen we echt een bijdrage leveren aan de toekomst van onze planeet en haar bewoners.  

Samengaand met de collectie is er één nieuwe collectiemap ontwikkeld waarin het ruime aanbod aan kleuren te bewonderen is. 

De nieuwe collectie houten jaloezieën van Verano® bestaat uit natuurlijke tinten.

Houten jaloezieën

Ook de collectie houten jaloezieën van Verano® is vernieuwd en uitgebreid. Hierbij is gekozen om met name de bamboe collectie uit te breiden met een selectie van neutrale en aardetinten. Naast de huidige ladderbanden van 25 mm en 38 mm heeft Verano® ook een ladderband van 10 mm toegevoegd aan de collectie.  Daarnaast maakt Verano® vanaf heden ultimate blind jaloezieën met nieuwe bedieningen zoals Top down – Bottom up, Lite rise en een kettingsysteem. Ook de megaview uitvoering is vanaf heden beschikbaar. Megaview zorgt ervoor dat het uitzicht naar buiten wordt vergroot, terwijl de privacy en lichtinval van de raamdecoratie wordt behouden. Op die manier maak je ieder interieur met de juiste raamdecoratie helemaal compleet!  

Het vernieuwde Smartfit Pro frame is speciaal ontwikkeld voor de Verano® jaloezieën of (honingraat)plisségordijnen.

Voorkom boren in kozijnen met de Smartfit Pro 

De nieuwe (honingraat)plissés en jaloezieën collecties zijn eenvoudig te combineren met het vernieuwde Smartfit Pro frame. Het frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden door middel van magneten, waardoor boren in kozijnen niet langer nodig is. Het grootste voordeel van de Smartfit Pro is de vernieuwde, verstek gezaagde hoekverbinding waarbij geen kunststof meer gebruikt wordt. Hierdoor verdwijnen eventuele kleurverschillen en wordt het frame nog stabieler. De Smartfit Pro frames zijn de ideale oplossing voor draai-kiepramen en zijn erg gemakkelijk schoon te houden.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details