Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
VELUX STELT VOOR:

VELUX STELT VOOR:

DE NIEUWE ELEKTRISCH BEDIENBARE INTEGRA® VERDUISTERENDE BUITENZONWERING

De nieuwe elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA® verduisterende buitenzonweringen (type SSS) combineren effectieve warmtewering met verduistering. Waar de reeds bestaande VELUX buitenzonwering alleen de zonnewarmte weert, combineert dit nieuwe systeem warmtewering met effectieve verduistering. Zo blijft een woning op zonnige dagen overdag koeler en zorgt de lichtdichte verduisterende stof ‘s nacht voor een betere nachtrust.

Overbodige zonwarmte reduceren

Passieve verwarming door de zon is een voordeel op koude winterdagen, maar kan in warmere maanden leiden tot oververhitting. De VELUX INTEGRA® verduisterende buitenzonweringen reduceren de zonnewarmte op het dakraam met ruim 80%.

Natuurlijke en duurzame koeling

De verduisterende buitenzonweringen dragen ertoe bij om een woning op een duurzame manier koel te houden. Ze zijn daarmee klaar voor de komende bouwregelgeving die erop is gericht om het risico op oververhitting van woningen tegen te gaan (TOjuli). Op een zonnige zomerdag houden de verduisterende buitenzonweringen de overbodige warmte buiten. Dat effect kan worden gecombineerd met natuurlijke koeling, waarbij op goedkope en energie-efficiënte wijze de koele zomernachtlucht wordt gebruikt om de woning af te koelen tot een acceptabel niveau.

naamloos-1-kopieren

Eenvoudige elektrische bediening op afstand

Het moderne ontwerp van de VELUX INTEGRA® verduisterende buitenzonweringen integreert perfect in het dak. De verduisterende buitenzonweringen kunnen van binnenuit worden gemonteerd. Ze werken op zonne-energie en kunnen van afstand worden bediend met een vooraf gekoppelde wandbediening. Zowel montage als bediening zijn dus snel en eenvoudig.

Automatisch een gezond binnenklimaat

Voor automatische bediening, ventilatie en koeling kunnen de elektrische INTEGRA® verduisterende buitenzonweringen worden aangesloten op VELUX ACTIVE with NETATMO. Dit smarthome automation systeem met sensoren creëert altijd een optimaal binnenklimaat door dakramen en buitenzonweringen automatisch te openen of te sluiten. De ramen worden bijvoorbeeld geopend als de sensoren meten dat de temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-concentratie in huis toenemen. Ook bepaalt het systeem op basis van de weersverwachting of het openen of sluiten van dakramen en buitenzonweringen het binnenklimaat zal verbeteren, met als resultaat altijd een gezond binnenklimaat. Daarnaast kan de VELUX ACTIVE app voor eenvoudige bediening verbinding maken met Apple HomeKit, Google Assistent-producten en spraakassistent Siri.

De nieuwe VELUX INTEGRA ® verduisterende buitenzonweringen zijn vanaf de zomer verkrijgbaar.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details