Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Twilight Comfort-collectie voor zipscreens: Zipscreen-kwaliteiten zónder pvc, maar mét acryl
Twilight Comfort-collectie voor zipscreens.

Twilight Comfort-collectie voor zipscreens: Zipscreen-kwaliteiten zónder pvc, maar mét acryl

Met de Twilight Comfort-collectie voor zipscreens laat Sattler Sun-Tex zien duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben. Daarnaast heeft het bedrijf in oktober producenten en vakhandelaren voorzien van de nieuwe Acryl-collectieboeken 2023-2027. 

“Duurzaamheid is voor ons een alomvattend begrip”, zo begint salesmanager Nico van Hattum van Sattler Sun-Tex zijn verhaal. “We kennen de stijgende vraag van consumenten naar gerecyclede producten, maar vertaald naar de zonweringsector is de recyclingcirkel niet altijd sluitend. Tegelijkertijd is recycling maar een onderdeel van het begrip ‘duurzaamheid’, dat als een rode draad door onze bedrijfsvoering loopt. Denk aan milieumanagementsysteem ISO-standaard 14001 en ons honderd procent groene stroomverbruik dankzij onze eigen zonnepanelen. Daarnaast produceren we een hoogwaardig textiel dat niet alleen zeer lang meegaat, maar ook oververhitting tegengaat en het gebruik van koelsystemen drastisch vermindert.” 

Een ander bewijs dat Sattler Sun-Tex duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, is de Twilight Comfort-collectie voor zipscreens. “In plaats van pvc te gebruiken, hebben we gekozen voor acryl”, vertelt Van Hattum. “Door voor dit hoogwaardige garen te kiezen, zorgen we ervoor dat – net als onze andere acrylzonweringen – ook deze nieuwe collectie jarenlang zijn uitstraling en functionaliteit behoudt. Het kleurenpallet zal bestaan uit acht trendy dessins, waarbij ook het textiele karakter een pluspunt zal zijn.”  

De schaduwsimulator van de Design Selector maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in wat de invloed van de zon is op je terras gedurende de dag.

Collecties vernieuwd

Tegelijk met de vernieuwing van het algemene collectieboek van Sattler Sun-Tex ondergaat ook de collectie Projects een verfrissende update voor de komende vijf jaar. Deze collecties zijn vernieuwd naar de laatste trends, terwijl ze blijven beschikken over de vertrouwde kwaliteit. “Een voorbeeld is de nieuwe lijn Lumera Leaf. Met een speciale spintechniek hebben we gezorgd voor een speels natuurlijk karakter aan de doeken.” 

En met dank aan de Design Selector – voorzien van een nieuw jasje – kunnen vakhandelaren en consumenten zelf digitaal spelen en vergelijken en hun dessinvoorkeur eventueel delen met anderen. “De toegevoegde schaduwsimulator maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in wat de invloed van de zon is op je terras gedurende de dag, om uiteindelijk de best mogelijke optie te kiezen wat betreft de gewenste schaduw. Een heel leuke tool die een verrijking is voor iedere website en bijdraagt aan de professionele uitstraling van elke vakhandel”, aldus Van Hattum.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details