Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Trotse retailers ontvangen online award horrenfabrikant

Trotse retailers ontvangen online award horrenfabrikant

Uitreiking jaarlijkse marketingprijzen

Bij Unilux is het Award-tijd aan het eind van het jaar! En hoe…! De Award voor de Beste Online Marketing in 2023 is gewonnen door de firma www.Decoscreen.nl en de Award voor de Best Presterende Online Horrenspecialist werd toegekend aan Genzo Zonwering. Met het uitreiken van deze Awards onderstreept Unilux hoe goede samenwerking op online vlak aan twee kanten werkt. “En, niet onbelangrijk: hoe het financieel ook wat oplevert voor de vakhandel”, zo stelt Hanneke Harmeling van de afdeling communicatie.

General Manager Dènis van Loosbroek en Hanneke Harmeling analyseren regelmatig hoe de verkoop van horren zich ontwikkelt bij de vakhandel, via de website van Unilux.

Om te voorkomen dat er een wildgroei ontstaat van webwinkels voor horren, zette Unilux al in 2013 de stap om een horrenwebshop te ontwikkelen waar dealers op konden aansluiten. “Daar is een goede unieke webformule uit ontstaan met als belangrijkste doel om consumenten in contact te brengen met ónze specialisten. Voor dealers is het financieel aantrekkelijk gemaakt om hier aan deel te nemen.”

Stimulans

Janneke Enters van Genzo Zonwering zegt ‘verrast’ te zijn toen ze hoorde dat ze de Award voor de Best Presterende Online Horrenspecialist van Unilux had gewonnen. “Natuurlijk wist ik dat deze prijs bestond. Je leest er soms over en eerlijk is eerlijk: we ontvangen regelmatig een credit van Unilux waaruit blijkt dat we het online goed doen. Wat een post op onze website al niet doet!”

Janneke Enters ontvangt de Award. “Het kost best wel veel tijd maar ik probeer wel drie keer per week een post te plaatsen.”

“Ik doe de online marketing allemaal zelf, het kost best wel veel tijd maar ik probeer wel drie keer per week een post te plaatsen op onder andere Instagram en Facebook. Daar genereer je natuurlijk aandacht mee. We willen ook nog een goede hashtag bedenken die we standaard kunnen gaan gebruiken. Daar zijn wij nu mee bezig.” 

Janneke vertelt verder dat ze hoopt dat Unilux zichzelf ook blijft doorontwikkelen op het gebied van online marketing. “Zo zou ik willen weten hoeveel procent van de bezoekers, die in onze showroom zijn geweest, daadwerkelijk overgaat tot de online aankoop van een horproduct. Dat zien we nu nog niet op de creditnota’s terug die we van Unilux ontvangen. Als we dat zouden weten, dan zouden we daar weer op kunnen sturen.” 

“Het is altijd leuk om iets te winnen”, zegt ze tot slot. “Het bevestigt dat je goed met de producten bezig bent, zowel online als in de showroom. Het stimuleert om er nóg meer mee te gaan doen!”

Luuk Koenraadt is uiteraard blij met het winnen van de Award. “We bedenken altijd leuke campagnes.”

Gezamenlijke inspanning

“Als je niets aan online marketing doet, dan weet je dat je op achterstand staat”, zegt Luuk Koenraadt van www.Decoscreen.nl uit Boxtel. “Voor mij – als ondernemer – is het daarom een must om daar gericht in te investeren. Gelukkig word ik daarbij ondersteund door marketing­bureau Vizien met wie we in goede samenspraak leuke campagnes bedenken.”

“Het levert ons een goede verkoop op. En nu dus ook het winnen van deze ‘Beste Online Marketing Award’ van Unilux. Ik vind het uiteraard hartstikke leuk om op deze wijze waardering te krijgen vanuit onze leverancier. Maar toch zeg ik: het is een gezamenlijke inspanning. Zonder Unilux was ik nergens. De samenwerking die door de jaren heen is ontstaan is goed en belangrijk voor mijn dienstverlening. Op deze manier kan ik waarmaken waar ik voor sta.”  

Luuk is blij dat Unilux de kwaliteit van zijn website waardeert. “Ik heb begrepen dat deze er ten opzichte van veel andere retailers goed uitspringt”, zegt hij. “De site is gebruikersvriendelijk, overzichtelijk, klantgericht en we reageren snel. Maar dat is het niet alleen: we hebben in de campagnes van afgelopen jaar veel focus gehad op het verwerken van de juiste zoekwoorden in onze content en het aanspreken van de juiste doelgroep. Ik denk dat we dat goed doen en des te leuker is het dat we nu deze Award in ontvangst mogen nemen. Ik zie dit echt als een stukje waardering voor al onze inspanningen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details