Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Totallux: ‘Als ambitieuze en groeiende expert in led-verlichting zien we de toekomst helder tegemoet’
Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand.

Totallux: ‘Als ambitieuze en groeiende expert in led-verlichting zien we de toekomst helder tegemoet’

Dat de consument in 2022 blijft investeren in zijn eigen interieur én exterieur staat wel vast. Daar is iedereen het wel over eens. Wat dat betreft kijkt Stephen Raithel, manager Outdoor Team bij Totallux al heel erg uit naar het nieuwe jaar. “Zeker ook omdat we in 2022 – naar verwachting in september – een nieuw pand zullen betrekken om de verdere groei van ons bedrijf te kunnen opvangen.” 

“We hebben de ambitie om in Europa uit te groeien tot een van de grotere spelers in de markt”, zegt Raithel meteen vol overtuiging. “Ik denk dat we daar in zullen slagen omdat wij weten wat we kunnen. Natuurlijk produceren wij het standaardwerk voor de markt, maar we zien vooral potentie in custom-made producten. Dan gaat het bijvoorbeeld om langlopende trajecten voor doelgroepen, zoals zonwering- en verandaleveranciers.” 

“Ons credo is simpel”, vervolgt hij. “Wij zorgen dat het past! Daarmee bedoelen we dat onze led-verlichting helemaal op maat wordt gemaakt, waardoor ze letterlijk naadloos in de producten van fabrikanten kan worden geïntegreerd. Die kunnen hun klanten én eindgebruikers daardoor meer toegevoegde waarde bieden.”

Overdag genieten van het zonnetje…

Hoofdproduct

Stephen Raithel legt uit hoe een eerste gesprek met een zonwering- of verandaleverancier gaat. “Wij bestuderen de tekeningen van de profielen en vragen een profiel, waarmee we aan de slag gaan. We maken een mal, precies op maat voor desbetreffende leverancier, waar de producten onzichtbaar worden ingebouwd. Wij zijn ervan overtuigd dat onze expertise op dit vlak écht heel groot is. Misschien wel groter dan van de concurrentie. De reden daarvoor ligt voor de hand: voor ons is led-verlichting een hoofdproduct, daar waar het voor anderen vaak slechts een bijproduct is.” 

Raithel benadrukt ook het belang van aftersales. “We geven bijvoorbeeld vaak acte de présence op de dealerdagen die zonwering- en verandaleveranciers organiseren, om demo’s te verzorgen. Met veel plezier trainen we ook hun verkopers. We doen alles wat nodig is voor een zo optimaal mogelijke ondersteuning. Over positieve reviews in de markt hebben we dan ook niets te klagen!” 

’s Avonds genieten van sfeervolle verlichting!

Zo schrijft Minne de Geele van MultiLogo: “Totallux is al vier jaar onze partner als het gaat om led-verlichting. Hun service is snel en efficiënt en hun producten zijn van een voortreffelijke kwaliteit. Hun productkennis is niet te evenaren. En hebben wij of onze klanten een technische vraag, dan staan ze altijd voor ons klaar.” 

Jos Schepers van Gardendreams International is vergelijkbaar complimenteus. “We zijn al vier jaar klant en al die tijd is de service van Totallux uitmuntend geweest. Of het nu gaat om het op ons verzoek samenstellen van sets, het trainen van installateurs of het oplossen van ingewikkelde situaties bij onze klanten, ze gaan altijd nét dat stapje verder.” 

Stephen Raithel kan dus met recht tevreden zijn. “Wij noemen dit de ‘unburdening’ van onze klanten. Dat is nét even iets meer dan gewoon ontzorgen. Het gaat om vertrouwen, service, kwaliteit en innovatie.”   

Stephen Raithel. (Beeld: Petra Van Velzen/Jean-Luc Truijens)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details