Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Terrasoverkappingen met kwaliteit en montagegemak voor een betaalbare prijs’
Pinela lamellenoverkapping. (Beelden: Leonie van Someren)

‘Terrasoverkappingen met kwaliteit en montagegemak voor een betaalbare prijs’

“Deponti staat bekend om zijn ruime assortiment modulaire én uit voorraad leverbare terrasoverkappingen”, zegt Marco de Jong, salesmanager Benelux bij Deponti. “Om onze positie te handhaven, innoveren we voortdurend en houden we steeds de laatste trends in de gaten. Een daarvan is steellook… ” 

Innoverend vermogen

Het innoverende vermogen van Deponti is heel bijzonder, benadrukt De Jong. “We zien het als onze missie om ons kernproduct – de terrasoverkapping in de ruimste zin van het woord – steeds verder te ontwikkelen en te verrijken met nieuwe opties en accessoires, zonder onze doelgroep uit het oog te verliezen. Een consument kan in eerste instantie kiezen voor een van onze terrasoverkappingen en kan die vervolgens in een volgende fase met een paar simpele stappen uitbreiden tot een heuse tuinkamer. En dat allemaal tegen betaalbare kosten.” 

Terrasoverkapping en zonwering in één

“Een consument kan op veel manieren van het buitenleven willen genieten”, gaat De Jong verder. “Deponti biedt daarom overkappingen aan die inspelen en passen bij de wensen van eindgebruikers. Stel dat het de wens is om zon en schaduw zonder al te veel gedoe af te wisselen. Met onze lamellen- en vouwdaken heeft de eindgebruiker terrasoverkapping en zonwering in één. Een afstandsbediening maakt het nog flexibeler, waardoor de omstandigheden op het terras snel en eenvoudig naar wens kunnen worden aangepast.” 

Fiano glazen schuifwanden met steellook glasroedes.

Het cabrio-effect

“Voor het cabrio-effect in de tuin hebben we de Pinela lamellenoverkappingen in het assortiment”, aldus De Jong. “De ‘gewone’ Pinela overkapping heeft vaste, kantelende lamellen. De consument kan dus spelen met de lichtinval. Voor situaties waarin de eindgebruiker een volledig open zicht op de hemel boven het terras wil, heeft Deponti de Pinela Deluxe in het assortiment. Deze overkapping heeft lamellen die niet alleen kunnen kantelen, maar ook schuiven. Het cabrio-effect dus!” 

Van overkapping naar tuinkamer

Het is mogelijk om een Deponti-overkapping om te toveren tot een complete tuinkamer. Deponti biedt daarvoor de Fiano glazen schuifwanden aan, vertelt De Jong. “Hierdoor maakt de eindgebruiker van een terrasoverkapping letterlijk in een handomdraai een luxe tuinkamer om het hele jaar van te genieten.” 

De trend van nu: steellook

Een van de trends van tegenwoordig is steellook, constateert De Jong. “Deponti heeft daarom de Fiano Steel-look glasroedes in het assortiment opgenomen. Daarmee kan aan een glazen tuinkamer een moderne uitstraling worden gegeven. Deze roedes combineren het robuuste uiterlijk van staal, met de voordelen van aluminium, want ze zijn licht, duurzaam en gaan jarenlang mee.” De Fiano Steel-look glasroedes kunnen ook eenvoudig op bestaande, reeds geïnstalleerde glaswanden worden toegepast. Het systeem is geschikt glaspanelen in alle hoogte- en breedtematen en ongeacht het merk. De steellook glasroedes kunnen volledig op maat worden gemaakt, met als enige vereiste een glasdikte van 10 mm. 

“We bieden hoogstaande producten voor ieder budget”, besluit Marco de Jong. “Uniek voor al onze producten is de werkwijze van Deponti: door de ruime voorraden die we aanhouden, kunnen we de korte levertijd die de dealers van ons gewend zijn, blijven garanderen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details